OTKRIJTE KAKAV JE VAŠ PARTNER Samo je jedan broj veran do smrti, nikada vas neće izdati

Ljubavna numerologija otkriva...

Veza, par, ljubav
Foto: shutterstock

Kada je ljubav u pitanju teško je biti objektivan. Saznajte na koji način funkcionišete u ljubavnim odnosima - formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate vaš lični broj

Lični broj dobićete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primer:

Godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

(U numerologiji se dvocifreni broj uvek svodi na jednocifreni).

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 1

Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate biti pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni neveri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2

Ove osobe veoma su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život. Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – verne su i požrtvovne.

BROJ 3

Pre svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom poverenju prema partneru. Sve probleme rešavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

čarape, moda, stil, seks, devojka, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 4

Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su verni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5

Ove osobe teže za ljubavlju koja je za celi život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6

Ovo su osobe koje su sklone promenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nežne i osećajne no uvek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

Žena, muškarac, ljubav, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

BROJ 7

Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih, tokom života, imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8

Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom celoga života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9

Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja no vrlo brzo se oporavljaju.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi