Devetka, devet
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Numerologija, poput horoskopa može da nam otkrije mnogo toga o nama samima, ali i da predskaže važne događaje, kao i posebne periode i dane sa specifično naglašenom energijom. Današnji dan je poseban i jedinstven. Pokušajte da ga iskoristite kako treba.

PROČITAJTE I:

 

U numerologiji, 9. septembar 2019. godine prevodi se u broj 999 s obzirom na to da je u pitanju deveti dan devetog meseca u devetoj godini.

Tog datuma imaćemo retku priliku da pročistimo svu karmičku energiju koju smo nakupili u proteklih devet godina i 9-9-9 energiju koja je u bliskoj vezi sa toksičnim vezama koje privlačimo ili održavamo.

devojka, tuga, radost, raskid, veza, moda, opuštanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Sve niti koje nas energetski povezuju sa ljudima i situacijama koje su štetne po nas ili nas ograničavaju na bilo koji način biće prekinute tokom ovog perioda omogućavajući nam tako da odemo od svega negativnog sa osećajem mira, ljubavi, saosećanja i oproštaja u srcu. Ovo se posebno odnosi na udaljavanje od društva svake osobe koja redovno izaziva svađe, pokazuje agresiju, vara i pokušava da manipuliše nama.

Broj devet nosi energiju svakog broja pre njega i zbog toga predstavlja akumulaciju početaka, sredine i završetaka. U pitanju je finalni broj pa tako njegova energija označava završetke, ali i uzbudljive početke.

Veoma je važno da se rešimo svih zastarelih ciklusa pre nego krenemo s novim. Kada se jedna vrata zatvore, istog trenutka otvore se druga.

Kada postoji samo jedna devetka, to je poziv da završimo određenmu životnu fazu, međutim, kada su u pitanju tri, snaga i ritam broja se pojačavaju i zbog toga je poziv da završimo ciklus hitan i finalan.

PREPORUČUJEMO:

 

Energija ovog broja ne može se poreći i ukoliko postoje životna polja na koja moramo da se fokusiramo nećemo moći da ignorišemo ili odbijemo promene koje je potrebno sprovesti. Izgovori nam neće pomoći. Energija ne uzima taoce i veoma je snažna, pa se preporučuje da je iskoristimo tokom narednih nekoliko nedelja.

U pitanju je poruka koja označava poslednje upozorenje da zatvorimo karmičke periode i fokusiramo se na sve tipove veza koje nam nanose emotivnu, mentalnu ili fizičku štetu.

Joga

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Vrlo često zaboravljamo da smo kao odrasle osobe odgovorni za sve interakcije sa ljudima. U svakom trenutku možemo da odemo od svakoga i svega što uništava našu ličnost ili nam nanosi bol. Ipak, ovo ne znači da ti potezi ne nose određenu odgovornost. Potrebno je da racionalizujemo i koristimo razum i odredimo sve stvari koje su u životu loše po nas.

Na taj način ćemo doći u snažnu poziciju koja nam omogućava da prihvatimo, slavimo i negujemo svoju ličnost, a to će zauzvrat oplemeniti i našu okolinu.

Kako se jedno poglavlje našeg života završava, možemo da se okrenemo i intuiciji kako bismo bili sigurni da naše odluke dolaze pravo iz srca. Broj 999 je retka anđeoska sekvenca i svaki put kada je zatražimo, dobićemo pregršt duhovnih saveta koji će nam pomoći u životu.

Možda se može učiniti da je energija broja 999 oštra i nagla, ali je ona zapravo veoma nežna, saosećajna, mudra i puna ljubavi. Ona nam pomaže da razumemo i potom iz života izbacimo sve toksične stvari i osobe za koje smo poslednjih godina bili vezani.

Ako se prepustimo njegovoj energiji, bićemo jasno vođeni ka našoj predodređenoj putanji, strastima i vezama.

Nakon veoma dugog perioda, napokon je došlo vreme da samouvereno kažemo: “Sada je napokon dosta” – i to zaista mislimo.

Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

AUTOR: 24sata.hr/M.M. DATUM I VREME: 30.07.2019. 08:57 Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati