SREĆNO PORODIČNO GNEZDO ILI UKLETA JAZBINA? Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja

Selidba, stanovanje, kuća
Foto: Stock

Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije. Donosimo vam kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja šta taj broj govori o vašem domu.

 

Izračunavanjem se mora dobiti jednocifreni broj od 1 do 9, a to se radi ovako: Na primer, ako je kućni broj 68 tada se zbrajaju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednocifreni broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi zbrajaju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednocifreni broj 6.

Značenje svakog broja:

PRIJATELJI IH IZDAJU Sudbinski nije dobar broj, ali su neverovatno izdržljivi! Otkrivamo sva tumačenja vezana za numerološki broj TRI!

porodica, deca, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 1 - ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivisati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.

Broj 2 - U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osetljivost i ozdravljenje.

ALO ANALIZA Samo jedan broj u vašem numerološkom kodu otkriva da li ćete biti BOGATI! Evo kako da ga izračunate

Broj 3 - Idealna kuća za ljude sklone umetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole da pišu, kuvaju, slikaju, pevaju, ili izrađuju nešto rukama, maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.

Broj 4 - Kuća sa ovim skrivenim brojem promoviše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže da ostvarite ciljeve.

BROJ 5 VAM DONOSI BANKROT, A OVAJ ĆE IMATI DOSTA RAZLOGA ZA VESELJE Izračunajte LAKO svoj SUDBINSKI KOD i saznajte šta vas čeka tokom leta!

 

Broj 5 - Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promoviše aktivnost, promene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovanje, dobrih i zabavnih stvari iz života.

Broj 6 - Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Deluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspevati.

ŽIVOT ĆE VAM SE OKRENUTI NAOPAČKE! Retrogradni Merkur donosi vrtoglave promene! Do 1. avgusta nikako ne smete da radite OVE STVARI!

Bašta nameštaj
Foto: Shutterstock

Broj 7 - Ovde će se najbolje osećati ljudi koji vole opuštanje i mirno provođenje vremena u samoći. To je divan dom za iscelitelje, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 - Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može podstaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te finansijski gubitak.

VALJAJU VIŠE DRUGIMA NEGO SEBI Četvroka puno radi, ali nikada ne zaradi dovoljno! Evo šta sve nismo znali vezano za numerološki broji 4!

Broj 9 - Kuća sa ovim brojem dobra je za one koji žele da služe čovečanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom podstiče ozdravljenje, saosećanje i toleranciju.

uživanje ručak prijatelji
Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi