Biljke stan soba prostorija enterijer fotelja kutak
Shutterstock
Selidba, stanovanje, kuća

Stock

Foto: Stock

Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije. Donosimo vam kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja šta taj broj govori o vašem domu.

PROČITAJTE I:

 

Izračunavanjem se mora dobiti jednocifreni broj od 1 do 9, a to se radi ovako: Na primer, ako je kućni broj 68 tada se zbrajaju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednocifreni broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi zbrajaju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednocifreni broj 6.

Značenje svakog broja:

porodica, deca, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 1 - ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivisati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.

Broj 2 - U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osetljivost i ozdravljenje.

Broj 3 - Idealna kuća za ljude sklone umetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole da pišu, kuvaju, slikaju, pevaju, ili izrađuju nešto rukama, maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.

Broj 4 - Kuća sa ovim skrivenim brojem promoviše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže da ostvarite ciljeve.

PREPORUČUJEMO:

 

Broj 5 - Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promoviše aktivnost, promene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovanje, dobrih i zabavnih stvari iz života.

Broj 6 - Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Deluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspevati.

Bašta nameštaj

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Broj 7 - Ovde će se najbolje osećati ljudi koji vole opuštanje i mirno provođenje vremena u samoći. To je divan dom za iscelitelje, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

Broj 8 - Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može podstaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te finansijski gubitak.

Broj 9 - Kuća sa ovim brojem dobra je za one koji žele da služe čovečanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom podstiče ozdravljenje, saosećanje i toleranciju.

uživanje ručak prijatelji

Profimedia

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati