Uzbudljiva završnica godine: Otkrijte šta vas očekuje tokom decembra
Foto: Shutterstock

Decembar koji je u broju (8) predstavlja akciju, snagu, borbenost, dinamičnost, preduzimljivost. Sve ono što nas uzbuđuje i privlači. Takmičarski duh, napad, adrenalin, ujedno i sposobnost za fokusiranje i usmeravanje ka cilju. Sa druge strane daje nam vitalnost, energičnost, strast i sposobnost da se izborimo za ono do čega nam je u životu stalo.

Pred nama je jedna uzbudljiva završnica ove godine tj meseca.

Ceo mesec globalno biće obeležen nekom neobičnošću, dodatnih opterećenja, iskušenja, bunta. Kako se osmica vezuje za 2,5 to meni govori da će sve do polovine decembra biti izuzetno napeto.

Napeti živci, brzopletost 8-5, tolerancija kod ljudi nula procenata, ne trpimo ništa - svađe sve učestalije. Kako se 8 i 3 vezuju za novac ovag meseca na udaru su banke (8) platni promet (5) ekonomski momenat trese global.

Voditi računa da se ne povredite, padovi, prelomi su u decembru mesecu aktuelni, pogotovo u sportu (8). Povedite računa i u saobraćaju.

Dragi moji slika je takva kakva jeste. Ne volim da farbam u belo ako je crno. Ono što mogu da vas posavetujem a što vas može učiniti zadovoljnim i srećnim (3) jeste da umesto što ćete da se nervirate i opterećujete, iskoristite ovaj mesec da proširite svoje znanja (3-5).

Upišite neki kurs, prisustvujte webinarima - učite, usavršavajte se. Donesite neke mudre odluke koje će vam biti od koristi. Poboljšajte komunikaciju i razumevanje u odnosima sa drugima. Kreirajte i stvarajte kako bi vam život bio bolji i kvalitetniji. Ovo je poziv za sve nas da svoje fizičko i mentalno stanje poboljšamo i dovedemo u balans.

U decembru 28. Jupiter (3) nam ulazi u znak Riba i od toga dana očekujte olakšanje na svim poljima, a po najviše na trenutnom globalnom problemu (veštački izazvanom) gde ne kažem da će doći odma do konačnog rešenja, jer ne zaboravite da će nam januar i februar 2022. godine biti u brojevima (7) i (8), Mart u broju (9) gde će nam upravo ovaj mesec doneti mogući kraj jedne agonije koja nas je zadesila, a zatim da se konačno sa prolećem opustimo ali ne previše jer nam 2022 donosi niz drugih svojih problema koje možemo svi da očekujemo. Dakle velike promene će se sigurno desiti. O ovome opširnije ću pisati u godišnjoj numero prognozi za 2022. godinu.

I za kraj, dodaću samo da nam osmica donosi vibracije samoosnaživanja koje nas vuku ka širenju i rastu. Ona je simbol beskonačnosti, a ovaj mesec treba da nas podseti na našu povezanost, na našu humanost i na naše beskonačno saosećanje i podršku koju treba jedni prema drugima sada da pokažemo. Zato oslonimo se jedni na druge i oslobodimo se stega koje nas vuku na dno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading