horoskop, par, ljubav, veza
shutterstock
horoskop, par, ljubav, veza

shutterstock

horoskop, par, ljubav, veza, Foto: shutterstock

OVAN

Ljubav: Od srede dosta napeti odnosi u emotivnom smislu. Sreda, ali i subota su dani koji bi trebalo da se zaobiđu za razgovore ali i druženja pa i nova poznanstva. Komunikacija sa drugim neće biti produktivna. Ukoliko ste slobodni, ova sedmica nije dobra za nove početke, a ako ste u vezi, ovo je jedna od nedelja koje treba prespavati ili otići na neki odmor, jer možete biti dosta nervozni i izazivani da kažete ili uradite nešto što ne ide u korist trenutnoj vezi.

BIK

Ljubav: Za vas mirna nedelja. Jako lep dan je četvrtak kada vaša vladarka Venera pravi dobar odnos sa Neptunom, možete povoljno iskoristiti, naročito ako ste slobodni za neke lepe poruke, druženje i opuštene trenutke pored reke, recimo, jer ovaj aspekt aktivira romantičnost, zaljubljenost i lepotu u odnosu. Ukoliko ste zauzeti, otiđite zajedno na lep i kratak put udvoje.

BLIZANCI

Ljubav: Dugo vaš vladar horoskopa nije mirovao. Ova sedmica je zbog toga vrlo dobra za vas, da odahnete, odmorite se i smislite u kom pravcu da se pokrenete u budućnosti. Lepi dani su pred vama za pravljenje planova sa partnerom, a ako ste slobodni da više odmarate sebe i da razmišljate i osvestite šta je to što bi želeli u narednom odnosu, ko bi bio taj ko bi mogao da pokrene vaše emocije.

RAK

Ljubav: Vaš vladar horoskopa kreće u novi zodijački krug, pa već od ponedeljka možete osećati priliv pozitivne energije. Nema loših aspekata koji bi mogli ugroziti vašu ljubavnu vezu. Ako ste slobodni, dobra sedmica da se više angažujete u javnosti, preko društvenih mreža ili nekih druženja.

LAV

Ljubav: Sedmica u kojoj ima dosta napetih aspekata, ali i dobrih mogućnosti. Vaš vladar u utorak menja znak i ulazi u vašu kuću partnerstva, što znači da se budi aktivnost ove životne oblasti, ali kako ima dosta napetih aspekata na nebu, neće sve ići glatko, čak su mogući skandalozna dešavanja i otkirvanja nekih laži.

DEVICA

Ljubav: Iako vaš vladar horoskopa miruje tokom ove sedmice, dosta drugih aspekata i planeta će negativno uticati na vaše raspoloženje i uopšte na vaše ponašanje u odnosima. Nervozni ste a partner je na ivici snage i tolerancije zbog vaših oscilacija raspoloženju. Ukoliko ste slobodni, budite i dalje sami sa sobom da bi se odmorile od drugih pa i ljubavnih tema.

VAGA

Ljubav: Ove sedmice u oblasti ljubavi imate sreće ali i podrške planete romantike i zaljubljenosti. Vrlo je moguće u četvrtak, kad se dešava egzaktni aspekt između Venere i Neptuna, da se probude emocije prema nekome, da krenete u dopisivanje, lep kontakt ili pak da se vidite sa nekim ko će vam uzburkati emocije. Ukoliko ste u vezi lepa nedelja u kojoj obnavljate zaljubljenost i pružate pažnju jedno drugome.

ŠKORPIJA

Ljubav: Dosta napeta nedelja po pitanju ljubavi. Mogući su ozbiljni konflikti sa voljenom osobom, isklučivo vašom krivicom. Pazite kako se ponašate i kako se ophodite prema voljenima, naročito kakve su vam namere i šta dobijate svađom. Ukoliko ste slobodni, najbolje da radite na sebi, više se odmarate ili da odete na neki mini-odmor.

STRELAC

Ljubav: Prvi dan sedmice a zatim i ceo vikend je aktiviran napetim asektima vašeg vladara horoskopa, što donosi nervozu i moguće konflikte u vezi. Dosta stresa ali i verbalnih konflikata može da vas iscrpi, ako ste u dugogodišnjoj vezi. Ukoliko ste slobodni, niste baš raspoloženi za druženja i opuštenu komunikaciju, pa izbegavajte naporna druženja i ljude koji vam en pune baterije.

JARAC

Ljubav: Vaš vladar horoskopa tokom vikenda pravi aspekte, koji se mogu iskoristiti i za konstruktivne razgovore i teme vezano za budućnost veze u kojoj ste. Ukoliko ste slobodni lepi dani pred vama da osvestite svoje prioritete i da uživate sami sa sobom, ali i da se pripremate za novi odnos, koji prizivate i za koji ste spremni, po zvezdama , još od početka godine.

VODOLIJA

Ljubav: Cela sedmica u simbolici vašeg znaka ali i aktivaciji vašeg vladara horoskopa Urana. Aktivirana vam je i kuća ljubavi, pod velikim promenama ste, naročito od utorka kad i Sunce na nebu ulazi u vaš znak. Privlačićete pažnju drugih, raspoloženiji ste i vedriji, pa će biti i pozitivnih dešavanja na ovom planu. Samo se opustite i pustite da se stvari dešavaju.

RIBE

Ljubav: Ove sedmice vaš vladar horoskopa prvog dana pravi stresan aspekt, pa imate potrebu da nešto menjate. Potreba za slobodom je sve veća, pa ako ste u vezi, preporuka je da otputujete negde sami na par dana, a ako ste slobodni od četvrtka postoje vrlo izvesne mogućnosti da upoznate nekog novog i interesantnog, čak i da se zaljubite.

Pročitajte još