divlje životinje
Shutterstock
divlje životinje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako u snu vidite divlje životinje, to označava da ćete se suočiti sa vašim strahovima. Često ste na korak od ostvarenja vaših želja kada na scenu stupaju sumnje i vaša nesigurnost. Shvatićete da ste zbog toga propustili mnoge lepe stvari u životu što je strašnije i od samog neuspeha. Pokušaćete da promenite tu lošu osobinu i da više uživate u onome što imate. Trebaće vam vremena da se promenite, ali i samo prepoznavanje problema je veliki korak ka njegovom rešavanju.

Životinje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Kada sanjate divlje životinje u kavezu, to implicira da ćete pobediti vaše neprijatelje. Trudite se da prvi ne započinjete sukobe, ali ako vas neko napadne, ne ostajete mu dužni. Moguće je da će neko od kolega pokušati da vam napakosti na šta ćete vi izneti činjenice koje će dokazati da se u pravu. Najviše volite kada pokažete superiornost na intelektualnom nivou i kada protivnike pobedite njihovim oružjem.

divlje životinje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sanjati da bežite od divljih životinja ukazuje da niste dorasli obavezi koju ste preuzeli na sebe. Verovatno ste se uhvatili u koštac sa problemom koji zahteva iskustvo i zrelost koju vi nemate. Ovo vam može poslužiti kao korisna lekcija koja će vas sprečiti da u budućnosti ponovite sličnu grešku.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste bili na safariju, u zoološkom vrtu ili ste na televiziji gledali divlje životinje, to je sigurno ostavilo utisak na vas.