ŠTA VAM PODSVEST PORUČUJE?! Seks snovi sa strancem, prijateljem, šefom - otkrijte šta tačno znače!

Seks snovi pokušavaju da vam pošalju jako važnu poruku - saznajte koja je.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uglavnom su fantastični, ali seks snovi ponekada mogu da budu i zabrinjavajući. Svako ih je imao, a razlog za to je vrlo prost - naša podsvest nam na ovaj način šalje važne poruke.

Kako biste znali koja poruka je u pitanju, otkrijte nam vaše seks snove - a mi ćemo vam reći šta oni tačno znače.

Seks sa bivšim

Ako sanjate kako imate seks sa bivšim - ne brinite. To ne znači da ste i dalje tajno zaljubljeni u njega i da bi trebalo da ostavite svog trenutnog partnera. Ovakve snove najčešće imamo kada se stvari u postojećoj vezi malo uspore ili kada smo sami. Ovo je suptilan podsetnik da vam je potrebno malo uzbuđenja u životu.

Sa nepoznatom osobom

Ovo je drugi najrasprostranjeniji seksualni san. On ne znači da bi trebalo da se plašite neznanaca niti da vas neko vreba. Misteriozni ljubavnik simbolizuje neki vaš aspekt koji pokušavate da bolje upoznate i iskoristite u svom životu. Stranac bez lica predstavlja vašu želju da budete autoritativniji u svakodnevnom životu.

Sa prijateljem

Izaberite prve tri stvari koje vam padnu na pamet kada pomislite na tu osobu, a onda ih primenite na sebi.
Ako sanjate o seksu sa najboljim prijateljem, čak iako vas seksualno ne privlači, otkrijte prve tri stvari koje povezujete sa tom osobom i potom vidite da li bilo koju od njih možete da iskoristite u svom životu.

Seks, strast, par, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sa osobom istog pola

Ako ste žena koju ne privlače druge žene, iznenadiće vas da saznate da su ovakvi snovi prilično česti.
Kao i u prethodnom slučaju, ovde se ne radi o seksu sa drugom ženom, već o tome šta ona predstavlja. Razmislite o kvalitetima koje ona ima - da li je brižna, pažljiva, jaka? Onda porazmislite ad li ste u poslednje vreme uradili nešto što vas je učinilo ponosnim?

Seks sa osobom koju mrzite

"Besan seks" može da bude sjajan, ali seks sa osobom koju prezirete čini se prilično okrutnim. Ipak, ne bi bilo loše da razmislite o tome zašto dragocene sate sna trošite na osobu koju ne možete da podnesete. Možda vaša podsvest pokušava da pronađe način da se povežete sa tom osobom, ali i da vam ukaže na to da ona ima određeni kvalitet koji biste vi želeli da imate.

Seks sa osobom sa posla

Ovo je veoma slično snu kada imate seks sa prijateljem i trebalo bi da primetite pravilo tri stvari. Seks snovi koji uključuju šefa su nešto drugačiji. Činjenica da je u pitanju neko na moćnom položaju je veoma važna. Trebalo bi da razmislite da li bi trebalo da se na nekom nivou povežete sa nim, možda na nekom projektu, a ovakvi snovi mogli bi i da znače da bi i sami trebalo da se ponašate kao šef u određenim situacijama u životu.

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi