SPREMITE SE! Ovi snovi predskazuju dolazak ljubavi u vaš život!

Da li ste ih sanjali?!

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sigurno ste već imali snove za koje pravi smisao uopće nije bio uverljiv. Ali ako se neki od sledećih 5 motiva pojavljuje u vašim snovima, oneirologija tj nauka o tumačenju snova tvrdi da će ljubav uskoro pokucati na vaša vrata…

 

Lutka

Ovaj motiv nema samo jedno značenje. Ako se vi igrate s lutkom, to znači svađu, spor. Međutim, ako poklonite lutku, to ukazuje na dolazak nove ljubavi.

Nagost

Često se pojavljuje ovaj čudan motiv u našim snovima. Ako se skidate ili ste već goli, to ukazuje na dolazak novoga poznanstva. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, osoba s kojom možete imati romansu.

 

Posteljina

Krevet i posteljina ukazuju na ljubav i na to da ste u mogućnosti prihvatiti nove emocije. Ako se u snovima pojavljuje bijela platnena posteljina, onda ste vi u potpunosti spremni za dolazak nove ljubavi.

Gusta šuma

Ako ste u nedoumici u šumi i ne možete pronaći izlaz, onda još uvek niste spremni za dolazak ljubavi. Međutim, uspešan bijeg iz šume znači da ste sazreli za novi odnos i uskoro će vas pronaći ljubav. Pogledajte OVDE kakvi snovi najavljuju smrt.

Semenke

Semenke su simbol plodnosti. Tako je to i u ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semena, onda ste otvoreni primiti nove emocije. Međutim, ako sanjate žetvu to znači da se trebate riješiti loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak novoga odnosa.

Spavanje umor snovi
Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi