Mlad Mesec u Ovnu otvara novo poglavlje u našem životu, evo kome će kosmos biti naklonjen

Uz svu ovu energiju koja se kreće napred, trudite se da postignete uspeh, ali ne zaboravite da se opustite i napravite pauzu

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova energija u kombinaciji šalje snažne talase svežine u naš život, pozivajući nas da prihvatimo pozitivne promene i započnemo novo poglavlje u našem životu.

Ovaj mlad Mesec neće biti sasvim vidljiv, a noćno nebo izgleda kao prazna ploča puna zvezda. Ta praznina je ono što se dodeljuje svakom od nas ovog aprila. Prazno je jer ga možemo ispuniti svojim željama. Moramo odabrati šta želimo da nacrtamo, naslikamo ili napišemo na našem platnu.

Pod energijom mladog Meseca naše moći manifestacije su pojačane, a naša sposobnost da privučemo ono što želimo je trostruko poboljšana. Izbori, reči i emocije koje iznosimo uvek boje našu stvarnost, ali u vreme mladog Meseca njihov uticaj je ubrzan.

Imajte na umu svoje misli, reči i izbore koje trenutno donosite. Budite sigurni da su usklađeni sa onim što želite privući. Budite sigurni da se fokusirate na ono što želite, a ne na ono što ne želite.

Pazite na svoj reči. Vaše reči su moćne, zato budite sigurni da govorite sa ljubavlju.

Ne izgovoravajte sabotirajuće tvrdnje: "Ne mogu to da uradim" ili "nikad mi ništa ne polazi za rukom", pogledajte da li možete zaustaviti ovu negativnu misao i prebaciti je na nešto pozitivnije i potvrdno poput, "ovo može biti izazovno, ali mogu pokušati". Ili, "sve se uvek dešava u moju korist, čak iako se to u tom trenutku ne čini tako."

Dopustite da vaše misli budu izraz mogućnosti i nade. Prebacite svoje razmišljanje sa ograničenja na obilje. Koristite energiju mladog Meseca da saviše ljubavi komunicirate sa sobom.

horoskop, priroda, mlad mesec
Foto: shutterstock

Vreme mladog Meseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Ovaj Mladi mesec donosi snažnu energiju koja se kreće napred, koja je dovoljno snažna da nas izbaci iz svake situacije u kojoj se osećamo duboko zaglavljeni i nemotivisani.

Možda ćete morati nešto preduzeti, možda ćete morati slediti instinkt ili impuls da biste pomogli da se stvari pokrenu, ali znajte da je kosmos na vašoj strani. Činjenica da nijedna glavna planeta nije u retrogradnom stanju u vreme ovog mladog Meseca takođe podržava ovu energiju i ukazuje na to da nam Univerzum zaista daje zeleno svetlo da napredujemo i donesemo neke smele izbore.

Pluton je takođe veoma aktivan ovog aprilskog mladog Meseca, zajedno sa Venerom. Kombinacija energije Plutona i Venere u ovom trenutku može da uzburka naše odnose i dovede nas do rešenja gde da pronađemo svoju moć.

Postoji li veza, bilo sa osobom, bilo sa događajem ili situacijom u vašem životu zbog kojeg se osećate nemoćno?

Tokom ovog mladog Meseca stičemo snagu da se suočimo sas vojim slabostima i iscelimo ih.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

Energija Venere i Plutona tokom mladog Meseca može pojačati naše emocije. Možda se osećamo izuzetno osetljivo ili nam je potrebna neka podrška sa ljubavlju od okoline i od višeg ja. Naše unutrašnje dete može se osećati kao da mu treba topao zagrljaj, šolja omiljenog čaja ili neka nova avantura.

Obavezno se prepustite svim pozivima koje vaše telo, um ili duša upućuju da biste se odmorili i napunili baterije. Uz svu ovu energiju koja se kreće napred, trudite se da postignete uspeh, ali ne zaboravite da se opustite i napravite pauzu. Verujte mudrosti svog unutrašnjeg bića jer će vam ona biti vodič.

Uživajte u ovoj neverovatnoj, ultrakreativnoj, svežoj energiji koja se vrti kosmičkim nebom.

Vreme je za novi početak, zato iskoristite energiju mladog Meseca i oblikujte je onako kako samo vi to želite.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi