porodica
Shutterstock
porodica

Shutterstock

porodica, Foto: Shutterstock

Horoskopski znaci koje krasi strpljivost i nežnost su predodređeni da budu dobri očevi. Sa decom su strpljivi i trude se da ih zaštite pa ih zato ćerke obožavaju a sinovi im se dive.

Jarac je, pre svega, praktičan otac i želi da dete na pravi način pripremi za život. Poznato je da Jarčevi vode duge razgovore sa svojom decom, ukazuju im na greške, podstiču na učenje i daju im zadatke. Ipak, oni to čine bez prisile i pokušavaju da navedu dete da samo izvuče zaključke i pouke. Vrlo im je važno da im deca budu nezavisna i radoznala.

Očevi rođeni u znaku Bika su neizmerno strpljivi i uvek spremni da zaštite svoje dete koje ih često vidi kao ličnog heroja. Bik će učiniti sve da svom detetu omogući sve što je najbolje i uvek će mu biti podrška.

Raku je najvažnija porodica a deca su na prvom mestu. Očevi rođeni u znaku Raka će na dete preneti ogromnu ljubav i stalno će mu stavljati do znanja da je porodica uvek tu za njega i da će tu dobiti podršku bez obzira na sve.

Deca obožavaju svoje očeve koji su rođeni u znaku Strelca jer su oni zabavni avanturisti koji vole putovanja. Dete od prvog dana uče da bude nezavisno, da uživa u svim blagodetima života i podstiču da isproba svoj talenat u raznim vrstama sportova ili umetničkih veština. Strelčevi svoju decu uče da se upoznaju sa drugim kulturama i da ostvaruju svoje snove dok oni uvek stoje iza njih kao prava podrška.

Lav se veoma ponosi svojim detetom i njegovim uspesima. On se ne stida da svima pokaže koliko je njegovo dete pametno i sposobno. On je od onih očeva koji će dete paziti i maziti ali do određene granice, kako ga ne bi preterano razmazio.