Ne veruju nikome: Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima se najviše plaše prevare
Foto: Shutterstock

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova pa nije ni čudo da se nalazi na ovoj listi. Rakovi veruju u pojam duboke ljubavi i sa sobom nose veliku emocionalnu nesigurnost zbog koje strahuju od raskida. Čak i najmanja promena u ponašanju njihovog partnera može ih dovesti do toga da postanu pravi špijuni.

Lav

Kad ih neko privlači, Lavovi su vrlo introvertirani i osećajni. U vezi razmišljaju srcem, a ne umom. U svojoj glavi mogu zamisliti mnoštvo potpuno insceniranih situacija, a jedan signal im je dovoljan da krenu prisluškivati partnerove razgovore i proveravati čak i najmanji detalj.

Ovan

Budući da je vrlo radoznao i impulsivan, Ovan može sve reći u lice. Ovnovi ne veruju svom partneru čak ni ako su u dugoj vezi. Poznati su po stvaranju lažnih scenarija u glavi i skeniraju svaku reč koju im partner kaže. Ako im je i najmanji detalj kod partnera sumnjiv, njihova radoznalost će ih naterati da ga prouče.

Vaga

Vage su veomo nesigurne prirode. Koliko god ih partner uveravao u ljubav i dokazivao im poverenje, one su stalno na rubu nesigurnosti. Iskrene su i to očekuju od svog partnera, a dok ga špijuniraju, vrlo su oprezne jer se ne vole izvinjavati partneru ako slede pogrešne instinkte.

Komentari (0)

Loading