PRECIZAN TAROT HOROSKOP ZA DECEMBAR Vage će imati emotivno težak mesec, Blizanci kreću sve iznova, ovaj znak čeka bogatstvo
Foto: Shutterstock

Ovan

Tarot karta: Kočija (Velika Arkana)

Čeka vas užurban i aktivan mesec. Biće sve kako ste planirali, dobili ste kartu asa, što znači da će vaša bliska budućnost zavisiti od toga kako živite ovaj period. Probudite ratnika u sebi, čekaju vas velike bitke i pobede. "Psi laju, karavani prolaze"  je vaš moto za decembar. Šta god da se dešava okolo, držite fokus na cilju i uspećete. Takođe, tarot karta ukazuje na selidbu, brojne poslovne sastanke i putovanja.

Bik

Tarot karta: Princeza diskova

Planiranje i strpljenje biće ključniu decembru. Ne žurite, pustite dugo da stvari odvijaju svojim tokom. Karta pokazuje da postoji mogućnost pokretanja novog projekta, početak nove veze, pa čak i trudnoću. Napravite plan, razmislite ko bi mogao da vam pomogne da ga i ostvarite. "Urednost u delima i tačnost u rečima" je vaš moto ovog meseca.

Blizanci

Tarot karta: Vrlina (3 štapa)

Blizanci, tome što smo usred zime, proleće je ušlo u vaš život. Želite da se budite, stvarate, volite, osećate leptiriće u stomaku, raspoloženje vam je na vrhuncu. Imate energije za bar sedam osoba! Usmerite je u pravom smeru. Stiže nova etapa u karijeri i ljubavnim odnosima. Šta god da započnete, koji god korak da napravite, uspeh vam je zagarantovan.

Rak

Tarot karta: Bogatstvo (10 diskova)

Uprkos sjajnom nazivu karte, ona zapravo samo znači da će fokus Rakova biti na novcu. Mogu da se jave  neočekivani troškovi, a isto tako neki problemi oko zatvaranja kredita i pozajmica mogu da budu rešeni. Preporuka karte je da ne trošite novac, ne pozajmljujete ga, ali ni da se zadužujete.

Lav

Tarot karta: As pehara

Lavovi, pred vama je čulan i emotivan mesec. Neki događaji će vas uzdrmati, i to baš jako. Karta ne kaže nužno da je reč o nečemu lošem, i radosna dešavanja i lepe emocije mogu da vas umore. Najbolje bi bilo da izbacite sva ta "sabijena" osećanja, bavite se sportom, trčite, igrate... Okružite se bliskim ljudima u čijem društvu možete sebi da priuštite da budete i srećni i tužni.

Devica

Tarot karta: Pustinjak (Velika Arkana)

Decembar će za vas biti veoma važan mesec, pokušate da nađete smisao u životu i definišete planove za budućnost. "Šta želim da radim, u kom pravcu da idem dalje", biće pitanjea koja ćete sebi postavljati. Preporuka tarot karte: uzmite odmor ili idite na vikend na neko osamljeno mesto, gde možete na miru da se pozabavite traženjem odgovora. ključ vaše sudbine je u vašim rukama. Da biste poleteli, potrebno je da prvo usporite.

Vaga

Tarot karta: Uništenje (9 mačeva)

Vage, nemojte da vas ime tarot karte uplaši. Decembar će za vas biti emotivno težak mesec, ali možete da ga prebrodite bez većih posledica. Glavni razlog svih problema u decembru su vaši strahovi. Bićete spremni da potrošite svu svoju energiju i potencijal na samokažnjavanje, a ne na akciju. Sve su to igre uma: izađite iz ove rutine da biste sačuvali snagu i moć.

Škorpija

Tarot karta: Kraljica pehara

Pred vama je topao i senzualan mesec. Podršku, razumevanje i odraz svojih osećanja naći ćete u ljudima koji su vam bliski. Naučite da jažete šta vam je naduši, ali i da slušate. Postupajte po intuiciji. U decembru posvetite vreme kreativnosti. Privlači vas sve što je obavijeno velom tajne.

Strelac

Tarot karta: Ljubav (6 pehara)

Strelčevi, decembar je vaš mesec, zato otvorite ruke i spremite se da uživate u ljubavi, podršci i pažnji. Sve što će vam doći u decembru je iz ljubavi. Novac će doći ako radite ono što volite. Komunikacija sa ljudima pričiniće vam zadovoljstvo. Očekuje vas lagan, prijatan mesec ispunjen radošću. Neki predstavnici znaka će pasti na privlačnost nepoznate osobe, ljubav je u najavi!

Jarac

Tarot karta: Rad

Jarčevi, vaš moto u decembru je "kako sejete, tako ćešte i da žanjete". Ovo je mesec materijalne stabilnosti i spokoja, ali da bi takav zaista i bio, potrebno je da vredno radite. Možda će vam u jednom trenutku sve izgledati dosadno, osećaćete se umorno. Ali imate cilj, i zato nikako nemojte da stanete. Strpite se malo, biće mnogo zanimljivije kako vreme odmiče.

Vodolija

Tarot karta: Princ diskova

Vodolije, čeka vas divno vreme. "Vidim cilj, ne vidim prepreke" je vaš moto. Samopouzdanje, aktivnost i želja da izgradite nešto novo vode vas kroz ovaj mesec. Zato, nemojte da se plašiti da unesete promene u život i uključite nove ljude. Otkrijte nove hobije, promenite imidž, preuzmite nove obaveze na poslu... Uvođenje ovih noviteta će vam se isplatiti! Decembar je takođe je povoljan za renoviranje i izgradnju.

Ribe

Tarot karta: Korupcija (7 pehara)

Decembar će za Ribe biti emotivno težak mesec. Čini se da je sve u redu, ali opet izostaje sreća. Veoma je važno da obratite pažnju na ljude koji vas okružuju, možda su oni izvor vaših briga i nemira. Preporuka tarot karte -  isključite emocije i sagledajte situaciju iz drugog ugla. Analiza i hladan um će vam pomoći da izađete iz ove "emotivne močvare".

Komentari (0)

Loading