žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Pod vladavinom Marsa, planete povezane sa strašću, Ovnov entuzijazam za život je jednostavno zarazan. Svaki dan za Ovna je prilika za nove avanture i uzbuđenja. Oni žele da osvoje svet i slede svoje instinkte i želje ne trošeći mnogo vremena na brigu o tome šta će se dogoditi. U ovom znaku postoji urođeni nagon i entuzijazam koji je vođen radoznalošću, entuzijazmom i optimizmom. Uz svu tu strast i energiju, nije teško „zaraziti se“ njihovim obožavanjem života.

Lav

Lavovi su obično uvek u centru pažnje. Naravno, oni to vole, ali to nije zato što zahtevaju pažnju. Njihova vesela i harizmatična ličnost jednostavno privlači ljude kao magnet. Kao i njihov vladar, Sunce, Lavovi su topli, energični i centar svog univerzuma. Odišu pozitivnošću i kada osete da se neko oseća loše, prioritet im je da ih podignu.

Vaga

Vage su idealisti jer su po prirodi optimisti. Oni nastoje da održe svet u ravnoteži i harmoniji, pa kada osete da im je neko ko im je blizak tužan, čine sve što mogu da poboljšaju njihovo raspoloženje. To je delimično zato što njihova društvenost znači da im je zaista stalo do ljudi u njihovom životu i uživaju u interakciji sa njima. Ali to je i zato što im negativna energija oduzima dragocenu potrebu za ravnotežom. Ovo je jedan od razloga zašto je druženje sa Vagom tako mirno i smirujuće iskustvo. Ovaj znak voli da povezuje i održava stvari bezbrižnim, zabavnim i iznad svega uravnoteženim.

Strelac

Strelac je najoptimističniji znak zodijaka, delom zato što im se čini da stvari uvek funkcionišu, zahvaljujući njihovoj planeti vladaru Jupiteru, koja je povezana sa srećom. Strelac ima poseban dar za upravljanje životnim usponima i padovima. Kada stvari postanu teške, snažna intelektualna radoznalost ovog znaka omogućava im da svaku poteškoću tretiraju kao iskustvo učenja. Dakle, na kraju, čak i poteškoće mogu imati pozitivne rezultate. Ovaj optimističan, iako filozofski, pogled na život čini ovaj znak tako prijatnim. Strelac će retko stvari shvatati previše ozbiljno i može izvući radost iz svega što radi. Ko ne bi želeo da bude u blizini nekoga ko zrači takvom pozitivnošću?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading