Uvek reaguju na prvu loptu: Oko ovih horoskopskih znakova je uvek drama
Foto: Shutterstock

Prvo mesto dele Lav i Ovan! Zajedničko im je to što po cenu svega moraju biti u centru pažnje pa makar to bilo i skandal! Razlika je što to rade na različit način.

Lavu je to urođeno - gledaj u mene jer sam ja kraljica. Ima držanje , stav , pojavu. Ako nije u centru pažnje uradiće bilo šta samo da to promeni. Pa čak i da pusti Lavovski vrisak.

Ovan da bi bio centru pažnje koristi svoju nenormalnu energiju kao i dominantan nastup bilo kada i bilo gde. Ako nije glavni skandal izaziva odmah! To čak može da bude i fizički obračun čak i kada su dame Ovnovi u pitanju.

Blizanci skandal izazivaju komunikacijom. Prvaci sveta su u tome. Da zavade da zavedu da uvek sve bude po njihovom da sagovorniku igrom reči izazovu skandal u glavi to im je urođeno. Verbalna nasilna komunikacija je njhovo glavno oružje.

Škorpija je skandal majstor kada je osveta u pitanju. Savršeni su emotivni lovci. Gađaju u centar i nikada ne promaše. Nanjuše veoma lako vašu slabu tačku i tu zariju svoj otrovni repić. Oni svoju taktiku primenjuju svuda u ljubavi u prijateljstvu ali i u poslovnom svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading