LETNJI HOROSKOP DUŠANA VELIČKOVIĆA Evo koga čeka besparica, a ko će sresti ljubav za ceo život
Foto: Oliver Bunić

Venera će 23. juna iz Bika, znaka kojim vlada, da pređe u znak Blizanaca. Astrolog Dušan Veličković rekao je da nam to donosi mnogo zanimljivosti tokom letnjih meseci kada je ljubav u pitanju, a zatim je otkrio i šta očekuje svaki horoskopski znak. 

"Ovnove očekuje jedna promenica koja će se desiti tamo negde za nedelju dana, kada iz tog znaka Mars, koji vlada vama, uđe u znak Bika. To će biti jedna promenica dole, a za sve ostale će biti frka s novčanicima zato što Mars u Biku daje problem sa cenama, sa besparicom, još ide leto, tako da mislim da ćemo svu lovu potrošiti. Ali, ovaj period je fantastičan za posao, napredovanje, karijeru, nekretnine".

Astrolog je gostujući u emisiji "150 minuta" na TV Prva istakao da je period u narednih deset dana najbolji period u toku ove godine za posao, biznis i napredovanje.

"Bikovima još uvek je dobro, posebno naredna tri dana dok je Venera u njihovom znaku mogu da urade šta hoće, posle kada ona ode, onda će neko da ih muva, da im se udvara. Bikovima je fantastičan period za putovanja i za sve ostalo, posebno ova tri dana, a posle toga je period dobar za novac i to posebno sa osobama koje ne žive u istom gradu".

Blizance, kaže astrolog Veličković, očekuje fantastičan period.

"Sunce ulazi u njihovo polje novca, tako da je ovo najbolji period u toku godine da napravite velike pare, posebno oni koji se bave privatnim biznisom. Čuvajte se u braku, klizava je situacija, ta Venera može da vam da malo više šarma, što će negativno uticati na partnera koji će biti ljubomoran. Ne flertujte.

Rakovima ulazi Sunce u njihov znak, blistaće od sreće, biće im fenomenalno. Moguće da još ne mogu da se oporave od nekih grešaka koje su sami pravili. Nemojte da se brinete, biće bolje, rešićete taj problem", poručuje on.

Lavovima Sunce ulazi u 12. polje, a astrolog objašnjava šta to znači.

"Moj savet im je šta god da planiraju, da zadrže to za sebe. Nikome ne govorite, ne hvalite se. Zvezde su vam naklonjene, posebno za posao, novac, ali nikome ništa ne govorite, ćutite i radite, neka dela govore za vas".

Slobodnim Devicama sledi flert na poslu, a kako kaže astrolog, prave stvari ih očekuju od jula – "ako sada nije sve kako vi hoćete, samo strpljivo, vaše vreme tek dolazi".

"Vagama je počeo fantastičan period, upalilo vam se zeleno svetlo na semaforu života, od vas zavisi šta ćete uraditi. Vaš strah ili hrabrost će odrediti uspeh. Kod partnera može da se javi strah od vašeg uspeha.

Škorpijama je fantastičan period, Venera im je u polju braka, a kasnije kada se pomeri slede problemi sa ljubomorom. Ne pokazujte ljubomoru, ne mučite sebe ni partnera jer niko ne voli da je u vezi sa ljubomornom osobom", savetuje Dušan Veličković.

Astrolog kaže da je Strelčevima sada idealan period za ljubav, kreativnost, napredovanje.

"Ako ste slobodni, neka prilično mlađa osoba bi mogla da vam zapadne za oko. Strelčevi koji su u vezama, braku bi mogli malo više reči da imaju, odnosno svađa".

Jarčevima Sunce ulazi u polje braka, pa im astrolog predviđa napredak i zadovoljstvo kroz partnerstvo. "Verovatno je moguće poznanstvo sa nekom osobom od koje biste mogli da dobijete neku zanimljivu ideju, predlog ili ponudu za zajednički poslovni poduhvat", dodaje on.

Astrolog navodi da je Vodolijama Mars u trećoj kući, te ih očekuje malo žešća komunikacijam, zbog čega im on savetuje da budu oprezni i paze šta pričaju.

"Ribama je Mesec prethodnih dana stvarao oscilacije u raspoloženju, ali zato ovih dana može da im donese neke parice. Morate da vodite računa, Mars stvara od vas kupoholičare, budite oprezni sa novcem", poručuje.

Komentari (0)

Loading