Nisu najbolji izbor za partnera: Ovih pet horoskopskih znakova najčešće varaju
Foto: Shutterstock

Ako izlazite sa Blizancima, koji simbolizuju dvoličnost, možete imati probleme u vezi. Blizanci su rođeni za to da odlično funkcionišu u paralelnim vezama. Kao nestalan znak, mogu da budu jako neodlučni i da se umore od samo jednog partnera, pa često utehu traže sa strane. Ako želite da zadržite svog Blizanca i održite njegovu znatiželju i vernost uperenu ka vama, budite duhoviti i pomalo nepredvidivi, tome neće moći da odoli.

Sličnu narav imaju i Ribe, koje nemaju zlatnu sredinu, ili su potpuni sveci ili potpuni grešnici. Dobro poznati da su u svom svetu fantazije i bekstva, Ribe slede svoje haotične emocije. Teško im je u trenutku da odvoje fantaziju od realnosti a često lutaju i traće gde god da misle da će pronaći romansu. Imaju problem da ostanu fokusirani na jednog partnera i skloni su ispadima. Podsetite svoju Ribu često na romantične trenutke koje ste zajedno imali i razmazite ga.

Škorpije mogu imati izrazitu sklonost ka varanju. Međutim, većinom poznati po lojalnosti, oni svojim ponašanjem dovode druge u zabludu. Kao ekstremni znak, ako izgube i mrvicu poštovanja prema vama, oni će biti u iskušenju da potraže ljubav na drugoj strani. Međusobno poverenje je dokaz da Škorpija može da se posveti samo jednoj osobi.

Osobe u znaku Vage će bez problema zasesti na dve stolice, ukoliko osete da izazivaju divljenje osoba koju su šarmirao na svoj način. Poznat kao veliki šarmer kojem suprotni pol teško odoleva, Vaga će se snaći i diplomatski izvući iz neprijatne situacije, jer na svoj neodoljivi način ume da iznudi oproštaj od one kod koje je zabrljao. Ako je Vaga prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi lepo upakovanu laž.

Drama i uzbuđenje Lavovima su omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju je njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite da budete sigurni da je vaš Lav samo vaš, ne zaboravite da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrajte s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading