Željni izazova: Ovi horoskopski znakovi su zavisnici od adrenalina
Foto: Shutterstock

Ovan

Znak čija se vladavina poklapa s buđenjem prirode i početkom proleća ne podnosi monotoniju i rado izlazi iz zone komfora. Njegova osvajačka priroda uživa u savladavanju izazova koji mu se nađu na putu, a što mu veću navalu adrenalina to donosi, to je srećniji. Nesvakidašnji poduhvati, predeli i stvari koje treba da otkrije, neutabane staze kojima još niko nije krenuo, samo da je novo i uzbudljivo.

Strelac

Vatren kao i Ovan, Strelac je uvek željan putovanja, upoznavanja mesta i kultura. Jednako dobro će da se oseća smucajući se po milionskom gradu, budističkom hramu ili prašumi. Katkad nehotice prekrši društvene konvencije i norme sredine koju tek upoznaje, ali izvlači se zaraznim entuzijazmom, optimizmom i prijateljskim stavom.

Blizanci

Iako nisu toliko zavisni o adrenalinu kao pripadnici vatrenih znakova, vrlo su znatiželjni i celog života gladni novih informacija. Izuzetno su komunikativni i stalno su u pokretu, vole da se upuštaju u pustolovine i da istražuju sve što im je novo. Ako se nađu  u nepoznatom gradu ili zemlji, brzo će da sklope nova poznanstva, tako da spisak njihovih znanaca i prijatelja uključuje ljude najrazličitijih narodnosti i adresa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading