Ova ideja im i nije tako privlačna: Ovih pet znakova Zodijaka se teško odlučuje na brak
Foto: Shutterstock

Ovan - Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju česte promene raspoloženja i tvrdoglavi su po pitanju raznih stvari. Vole da imaju slobodu, da rade ono što žele i kako žele. Ne sviđa im se ideja da bilo kome moraju da odgovaraju ili da se pravdaju za svoje postupke.

Blizanci – Oni nisu baš sigurni oko ideje braka, odnosno što bi on trebao da predstavlja. Brine ih da će im ulazak u bračne vode doneti monotoniju i dosadu i da će se osećati sputano. Zbog toga im ideja braka nije privlačna.

Devica - One su previše zaokupljene elanom koji ih pokreće i postizanjem vlastitih ciljeva. Uvek su okupirane brigom oko sitnih detalja, pa same sebe ubeđuju da će da se odluče na brak onda kada sve završe. Ali za perfekcionističke Device nikada u potpunosti nije sve rešeno, pa pripadnici ovog znaka neretko ostaju samci.

Strelac – Oni su nezavisni ljudi, koji vole sopstveno društvo i koji imaju svoj svet ekscentričnosti. Retko kad požele da dele sa nekim život ili da se venčaju.

Vodolija - Oni se plaše da se otvore drugim ljudima, jer ne žele da im neko povredi osećanja. Vodolije imaju osećaj da ih niko ne razume i da im niko ne može dati bezuslovnu podršku, koja im je potrebna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nijebitno

17.04.2022 15:46

Zena Ovan,nece dugo ostati u braku.Ona voli avanturo i da bude slobodna.