RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA Ova tri znaka u aprilu čekaju nevolje i teški problemi
Foto: Printscreen/instagram

April može da bude jako čudan mesec, tokom koga vrebaju razni izazovi koji mogu život da nam pretvore u haos. Nekim znacima doneće tugu, a nekima sreću. Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će april biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka.

Blizanci

Početak meseca bez bitnih promena. Od sredine postoje naznake za ozbiljno spletkarenje na poslu, pa možda čak i otvoreni sukob. Ljubav ne radi u vašu korist, bićete nezadovoljni odnosom sa suprotnim polom bili u vezi ili ste sami.

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspeh na poslu u aprilu ako nisu u stanju  da na diplomatski način reše postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u aprilu. Rekao je da će Ribe biti najosetljivije na razne bolesti. Osim toga, u trećem mesecu leta mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena poseta lekaru otkloniti problem u ranoj fazi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading