Sve potroše očas posla: Ovi znakovi Zodijaka nikada, ali baš nikada nemaju novac
unsplash.com

Strelac

Strelac je tip koji uopšte ne gleda čije su pare, važno je samo da se potroše. Već prvog dana uspeva da proćerda sve što zaradi, a onda cele nedelje "gricka nokte". Kad se nađe u takvoj situaciji, preživeće jedino uz vašu pomoć. Ovaj princip ga vodi kroz život, pa ako vam ta njegova lakomislenost nije važna - onda ste dobro odabrali.

Ribe

Ribe vole da se pretvaraju da su "jače" nego što objektivno jesu. U stanju su da se sukobe i izazivaju konfilkte koji im se obično "obiju o glavu", pa na kraju završe kratkih rukava. One imaju odlične ideje koje bi mogle da budu i profitabilne, problem je samo što nisu voljne da same pokrenu stvari, već se oslanjanju na druge. Zbog ovakvog stava im je gotovo uvek novčanik prazan.

Vaga

Vaga, čini se, ume i te kako dobro da zaradi, ali već prvog dana taj novac na neki volšeban način nestane. Možda ga odvaja sa strane "za ne daj bože" ili za neki svoj hir, ali to nikada nećete znati jer ono što prijavljuje kao prihod je uvek minimalno i nedovoljno za preživljavanje. Dakle, za hranu ćete uvek morati sami da se snađete, ali zato će se pivo u frižideru pojaviti čistom magijom.

Vodolija

Vodolija je umetnik kog niko ne razume i ne može da ceni. Ona je briljantna u svemu što radi, ali to niko ne primećuje. Kako je često neshvaćena od strane nadređenih, tako i teško dolazi do para. Ali zato će vas veoma lepo lagati da je sve kako treba i da novac samo što ne kapne. A sve će začiniti najslađim rečima ljubavi, tako da nećete imati izbora nego da joj poverujete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Maja

04.04.2022 18:30

I Blizanac...zaboravili ste!To ode za dan...trosadzije u pm.😅

SKORPION - AUSTRIA

05.04.2022 07:38

@Maja - Dobro jutro Maja,ma nemoj onda toliko da potrosis 😉🙋‍♂️🦂 Lp.