HOROSKOP ZA VIKEND Finansijsko blagostanje za Škorpije, divne promene na emotivnom planu za Raka
Foto: Shutterstock

Ovan

U petak, Mesec u Strelcu prolazi kroz vašu devetu kuću avanture i poziva vas da se posvetite zabavi. Čak i sa praznim, naravno, mesecom, poželećete da isplanirate nešto u čemu ćete uživati. U subotu i nedelju, Mesec se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj desetoj kući karijere i uspeha. Teško je fokusirati se na bilo šta drugo osim na ples sudbine koji se odvija u vašem profesionalnom životu.

Bik

Mesec u Strelcu u petak vas podstiče da pogledate resurse koje delite sa drugima, pazeći da je sve kako treba. Tokom vikenda Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj devetoj kući avanture. Poziva vas da proširite svoje vidike na svaki mogući način. Zapalite svoju maštu i istražite mogućnosti. Ovo su povoljni dani za putovanje, čak i za kraće izlete.

Blizanci

Mesec u znaku Strelca osvetljava partnerstvo u vašoj natalnoj karti u petak, tako da ćete želeti da isplanirate bezbrižnu avanturu sa svojom voljenom osobom. Onda je vreme da duboko zaronite u intimnost i duboku povezanost u subotu i nedelju dok se Mesec u Jarcu spaja sa šest drugih planeta u vašoj osmoj kući. Bilo da se radi o važnom razgovoru, seksualnoj energiji ili zajedničkom sanjanju, vreme je da svoju vezu podignete na viši nivo.

Rak

U petak, Mesec u Strelcu osvetljava vašu šestu kuću, dajući vam priliku da se fokusirate na sebe i svoje blagostanje. Iskoristite to jer se u subotu i nedelju Mesec prelazi u Jarca i pridružuje se šest drugih planeta u vašoj sedmoj kući partnerstva i posvećenosti. Foksuirate se na poboljšanje veze i svu svoju energiju ulažete u to, što će doneti divne promene na emotivnom planu.

Lav

U petak, Mesec u Strelcu aktivira vašu kreativnu stranu dok osvetljava vašu petu kuću. Ovo je divno vreme da slikate, pišete i istaknete svoju umetničku prirodu. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj šestoj kući zdravlja, navika i posla. Učite kako da se dobro brinete o sebi suočeni sa životnim zahtevima i obavezama.

Devica

U petak Mesec u Strelcu obasjava polje porodice i doma, pa se posvetite unošenju energije i vredrine u ovo polje. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu pridružuje šest drugih planeta u vašoj petoj kući ljubavi, romantike i kreativnosti. Učite kako da se bezbrižno zabavite, kako da očarate svojom seksualnošću i da verujete svojim kreativnim porivima.

Vaga

Mesec u Strelcu sija u vašoj trećoj kući veza i komunikacije, pa će dopisivanje, kao i razgovori sa osobom koja vam se dopada doneti lep razvoj situacije. Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj četvrtoj kući doma i porodice dok se vaš fokus okreće uređenje kuće i porodici. Bez obzira da li razmišljate o preuređenju, selidbi ili dekoraciji doma, zaronite u te projekte sa zadovoljstvom.

Škorpija

U petak Mesec u Strelcu vam daje optimističan pogled na finansije, donoseći opšte finansijsko blagostanje. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu se pridružuje šest drugih planeta, uključujući vašu vladajuću planetu Pluton u vašoj trećoj kući komunikacije, veze i zajednice. Konjunkcija između Merkura i Plutona produbljuje vašu percepciju, a važno je da se ne opirete promenama. Prihvatite nove ljude u svom životu i učite od njih.

Strelac

Mesec u Strelcu u petak osvetljava vašu prvu kuću ličnosti, vaše samopouzdanje i ljubaznost prednjače. Subota i nedelja zrače energijom Meseca u Jarcu u vašoj drugoj kući novca, insistirajući da se usredsredite na nešto što vam možda nije jednostavno, ali može doneti velike plodove. Fokusirajte se na finansijske planove.

Jarac

Mesec u Strelcu dovodi vaše snove i duhovni život u oštar fokus dok osvetljava vašu dvanaestu kuću. U subotu i nedelju Mesec Jarac se pridružuje sa šest drugih planeta u vašoj prvoj kući ličnosti, usmeravajući vašu pažnju na sve stvari koje su vama važne! Nalazite se u periodu snažnog ponovnog rođenja, transformacije. Prihvatite da vas promene odvedu do nekih boljih okolnosti.

Vodolija

U petak, Mesec u Strelcu osvetljava vaš sektor prijateljstva, tako da ćete definitivno želeti da planirate vreme sa svojim prijateljima na kraju dana. Subota i nedelja, Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta osvetljavajući snove, vizije i mistične događaje, insistirajući da obratite pažnju na svoj unutrašnji glas i intuitivno posmatranje. Srce će videti više od očiju.

Ribe

Mesec u Strelcu stavlja u centar pažnje vaš profesionalni život; vodite računa o važnim zadacima. Subota i nedelja, Mesec u Jarcu se pridružuje sa šest drugih planeta vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, društvenih aktivnosti, grupa i humanitarnih poslova. Vi prolazite kroz duboku transformaciju u ovoj oblasti života, pa dajte sve od sebe da se prilagodite promenama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading