HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. JANUAR Blizance i Jarca očekuje povećanje prihoda, Lava odlaganje poslova, Ovna zanimljiv flert
Shuterstoock

OVAN

Posao: Koncentracija vam sada nije jača strana pa biste veoma lako mogli da ostvarite neke greške i propuste na ovom polju. Važno je da iz vida ne gubite sitnice, koje se na prvi pogled čine nebitne, ali kasnije može da se ispostavi da ste na njih i te kako trebali da obratite pažnju.

Ljubav: Ako ste slobodni, imaćete zanimljiv flert koji bi kasnije mogao da vas vodi do značajne emotivne veze. Spremni ste za veliku ljubav!

Zdravlje: Hedonizam je ono što vam je potrebno kako biste došli do unutrašnjeg mira.

BIK

Posao: Potrudite se da budete posvećeni svom poslu i da ne gubite iz vida stvari koje su važne. Radite na tome da vam prioriteti budu u maksimalnom fokusu.

Ljubav: Sada je posebno naglašen vaš šarm kao i svi vaši prirodni talenti. Potreba da budite svoja čula i da uživate u svemu je kod vas veoma naglašena sada.

Zdravlje: Mogli biste da imate tegobe sa stomakom i organima za varenje koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi.

BLIZANCI

Posao: Spremite se na temeljno obavljanje poslovnih zadataka. Ovaj period vam je važan i za privatni posao. Očekujte poboljšanje finansija, naročito ako sarađujete sa inostranstvom, sa starim saradnicima.

Ljubav: Moguće je da ste skloni iluzijama i da vam se osećanja mešaju. Čak ćete i partnera idealizovati, zamerićete mu što vam nije ispunio očekivanja.

Zdravlje: Nervoza i napetost, vas muči ovih dana.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. JANUAR Blizance i Jarca očekuje povećanje prihoda, Lava odlaganje poslova, Ovna zanimljiv flert

Shutterstock

 

RAK

Posao: Spremni ste da vredno i marljivo radite i da se posvetite svojim obavezama. Vrlo ste odgovorni.

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, sa voljenom osobom prolazite kroz fazu melanholije, prisećate se nekih starih vremena ili patite za tim što neke stvari nisu išle onako kako ste zamišljali.

Zdravlje: Probava vam radi usporenije što vam takođe stvara probleme.

LAV

Posao: Ovaj dan vam nije preterano povoljan za važne poslovne pregovore, dogovore niti za nove odluke, tako da bi bilo dobro da budete spremni da bitne stvari odgodite za neki drugi put.

Ljubav: Ako ste slobodni, razmišljate puno o svojim emotivnim potrebama i osećate da ste na neki način gladni ljubavi.

Zdravlje: Potrudite se da poštujete pravila zdravog života,

DEVICA

Posao: Potrudite se da budete skoncentrisani na poslu, da budete pedantni, ali i da ljudima oko sebe date dovoljno prostora da ispolje sopstvenu kreativnost.

Ljubav: Pravo vreme da se pokrenete i da budete otvoreni za nove mogućnosti! Nova ljubav vam dolazi uskoro i moguće je da je u pitanju neko iz vaše neposredne blizine.

Zdravlje: Možete povremeno imati i sklonost ka malaksalosti ili osećaju umora.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. JANUAR Blizance i Jarca očekuje povećanje prihoda, Lava odlaganje poslova, Ovna zanimljiv flert

Foto; iStock-Getty-Images

 

VAGA

Posao: Nemojte biti preterano sitničavi i kritični. To ume da smeta osobama iz vašeg neposrednog poslovnog okruženja.

Ljubav: Nekako ste hladni prema partneru. Moguće je da ćete u vašem odnosu imati sitne nesporazume i trzavice koje će vam smetati.

Zdravlje: Imaćete manji pad imunitetea, ali i sklonost da neke tegobe preuveličavate.

ŠKORPIJA

Posao: Vaše ambicije rastu i vi ste spremni da na ovom planu pokažete svoje pravo lice, kao i da pokažete spremnost da se suočite sa preprekama i izazovima koji su pred vama.

Ljubav: Ne umete da ostvarite potpunu harmoniju u vašem emotivnom odnosu. Poželećete da se ma na tren udaljite od partnera.

Zdravlje:  Uvedite vitamine i minerale, kao dodatak ishrani

STRELAC

Posao: Imate sjajne ideje, koje su prilično inovativne, a koje će tek doživeti svoju ekspanziju

Ljubav:  Dan vam može doneti zanimljivu komunikaciju sa nekom novom osobom. Ipak, kao da još niste spremni da odete korak dalje od prijateljskog odnosa

Zdravlje: Važno je da budete spremni da se prekontrolišete, ako smatrate da nešto nije uredu.

HOROSKOP ZA NEDELJU, 23. JANUAR Blizance i Jarca očekuje povećanje prihoda, Lava odlaganje poslova, Ovna zanimljiv flert

Foto; iStock-Getty-Images

 

JARAC

Posao: Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena kada su u pitanju finansije i da ćete imati priliku da na ovom planu ostvarite značajan pomak.

Ljubav: Teško se zaljubljujete, teško vam neko privuče pažnju. A i tada, osoba mora biti veoma oprezna, jer se vrlo lako razočarate.

Zdravlje: Mogući su srčani problemi. Neophodan je odlazak kod kardiologa radi odgovarajućeg lečenja.

VODOLIJA

Posao: Ako nastavite sa velikim planovima, vrednim i napornim radom bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarujete na ovom polju.

Ljubav: Pred voljenom osobom sada veoma lako pokazujete sklonost ka nesigurnosti i ljubomori koja vas prati.

Zdravlje:  Mogući su problemi sa venama, cirkulacijom, ali može da bude naglašena i sklonost ka gojenju, ka povišenom holesterolu, trigliceridima.

RIBE

Posao: Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani, ali i da će vam se vaša borbenost isplatiti. Nemojte da odustajete!

Ljubav: Moguće je da će vam sujeta na neki način biti povređena i da ćete iz tog razloga sada biti spremni da na neki način reagujete u afektu.

Zdravlje: Izbegavajte stres i menjajte ishranu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading