Ne opraštaju: Očekujte da će vas precrtati iz života
Foto: Freepik

Vodolija

Neće gubiti vreme, već će se okrenuti na peti i otići iz vašeg života zauvek ako ste ih slagali, ili oni misle da jeste. Vodoliju je teško zadržati kada pomisli da je izdana, a dodatni problem je činjenica da ćete je jako teško ubediti da nije u pravu.

Lav

Lav obožava lojalnost ali je nikako neće sam pokazati ako misli da je neko nije zaslužio. Lav ne veruje u druge šanse, ako mu se zamerite bilo čime što nije po njegovim visokim standardima, očekujte da vas bukvalno precrtati iz života i možda vam se ni ne javi na ulici kada se sretnete.

Škorpija

Neće štedeti svoju žaoku, a ni vas, ako su joj povređena osećanja. Problem sa Škorpijom je što osećanja krije kao zmija noge, zbog čega nekada nećete ni znati šta ju je iznerviralo, samo ćete znati da više nemate nikakav kontakt s njom. Ako Lav ne zna za druge šanse, Škorpija ne zna za oproštaj. Pročitajte i ko su nesuđeni ljubavnici horoskopa!

Bik

Mnogo polažu na poverenje, i s njima je nekad teško jer će jako dugo vagati da li da vam oproste nešto što se zaista desilo, ili oni samo misle da jeste. Od Bika očekujte da vas samo "precrta" a vi ostanete u šoku jer mu ništa niste uradili. A možda je samo konačno prelomio zbog nečega što se desilo pre pola godine, godinu dana...

Komentari (0)

Loading