Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak
Shutterstock
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak, Foto: Shutterstock

OVAN
Posao
Fokusirani ste na finansije što znači da prioritet imaju poslovi koji donose zaradu, bilo da su stalni ili povremeni. S nadređenom osobom može doći do neslaganja. Imate utisak da druga strana nije spremna za poslovne rizike, da su njene metode staromodne i da se plaši novina. Ukratko, vaš utisak je da vas ograničava, ali vas to ne sprečava da se zalažete za svoje ideje. Drugi problem na poslu je vezan za vremenske odrednice. Smetaće vam što se poslovi odvijaju sporije nego što ste očekivali. Obratite pažnju na papirologiju. Moguće su greške i propusti pa se može desiti da istu stvar radite ispočetka.


Ljubav
Ovo je odlična nedelja za ljubav, bilo da ste u vezi ili braku. Druga strana ima potrebu za vašom blizinom i intenzivnim kontaktom. Partner će biti strastven ukoliko ste u vezi, a ukoliko ste u braku biće emotivan, pažljiv i željan razmene nežnosti. U pojedinim momentima možete se čak pitati čime ste zaslužili ovoliku ljubav i podršku voljene osobe. Zanimljivo je da će vaš partner početi da razmišlja o braku, ali neće o tome s vama otvoreno razgovarati. Ponosan je, ali i tradicionalista. Smatra da pitanje braka ipak treba da potegne muškarac, a ne žena i iz tog razloga strpljivo će čekati vašu inicijativu. Što se vas tiče, još uvek niste spremni za tu vrstu obavezivanja.


Zdravlje
Oblast zdravlja ove nedelje vam nije baš najbolja. Loš period traje već neko vreme i ukazuje na to da su problemi hroničnog tipa i tu grupu spadaju problemi vezani za kosti, kožu i zube, stoga vam nije na odmet posetiti zubara. Ovi problemi ili traju duži vremenski period ili se ponavljaju, nestaju i ponovo pojavljuju. Sem toga, glava je jako osetljiva. Problemi su vezani za sinuse i mogućnost pojave glavobolje ili migrene. Ono što je ozbiljan problem je fizička neaktivnost. Delujete tromo, sporo, bez kondicije. Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe je da se fizički pokrenete, da počnete da se bavite rekreacijom. Tako ćete organizam lagano, ali sigurno vratiti u formu.


BIK
Posao
Imate prilično jasne ciljeve, ambiciozni ste i spremni da uložite svu energiju u posao. Ovakav stav će vam doneti zaslužen uspeh. Zanimljivo je da vas i protivnici cene i smatraju da ste jak poslovni igrač. Kada su poslovne obaveze u pitanju, ponašate se kao autoritet i realizujete obaveze krajnje efikasno. Međutim, u nekim situacijama preovladava vaša drugačija energija. Komunikativni ste, otvoreni, šarmantni pa neke obaveze odrađujete na spomenuti način. Ovaj pristup koristite sa saradnicima koji pokazuju da su vam privrženi. Vama je lepo: ne samo da ste završili posao nego se i prijatno osećate.


Ljubav
Ove nedelje imaćete probleme vezane za komunikaciju s voljenom osobom. Jedan od problema je vaša zatvorenost. Šta god da mislite, u fazi ste kada to ne otkrivate. S druge strane, prilično ste osvetoljubivi. Jako ste emotivni, ranjivi i lako vas je povrediti. U slučaju da vas neko povredi, opet ne pokazujete emocije, ali sebi stavljate zadatak da se drugoj strani kad-tad osvetite. Zbog vaše zatvorenosti druga strana ne zna na čemu je s vama, niti može da proceni da li vas nešto muči niti kakve emocije gajite prema njoj. Ukoliko želite da se ljubavni odnos poboljša, neophodno je da promenite način komunikacije. Problem na koji nailazite je taj što vam to trenutno nije cilj.


Zdravlje
Ove nedelje je najvažnije da obratite pažnju na pravilnu ishranu. Vi ste veliki ljubitelj hrane i uživate i u spremanju i u degustaciji obroka. Imate sklonost ka slatkišima pa bi bilo dobro da ograničite njihov unos. Ono što je dobro je da ćete tokom ove nedelje biti fizički aktivni. Nije u pitanju neko rigorozno bavljenje sportom, nego to više izgleda kao rekreacija i to vašem telu prija. Realno se ne može reći da ste iskreno zainteresovani za bavljenje sportom, ali ćete zbog svesti da vam aktivnost koristi, da je zdrava, naterati sebe da je upražnjavate. Kako vam je jako bitno kako izgledate, bavljenje rekreacijom ćete iskoristiti za kupovinu nove, adekvatne garderobe.

BLIZANCI
Posao
Loš poslovni period je odavno počeo i neće se skoro završiti. To znači da će svi problemi koji su postojali u prethodnom periodu biti prisutni i tokom ove nedelje. Stagnacija i problemi su najkraći opis poslovne situacije. Što se tiče problema, oni kao da se umnožavaju i vi pritom ne uspevate da rešite stare probleme, a kamoli novopristigle. Drugi problem je što ste u psihološkom smislu posustali. Samopouzdanje vam je na izuzetno niskom nivou i imate utisak da ma koliko se trudili rezultati izostaju. Ovaj period stavlja u iskušenje veru u bolje dane. Verujte u svoje kvalitete, budite uporni i ne odustajte.


Ljubav
Ove nedelje vam je dobra ljubavna situacija. Zaljubljeni ste, topli, strastveni i zaštitnički nastrojeni. Imate želju za intenzivnim susretima sa partnerom i to je ono što vam daje energiju da prevaziđete predstojeći period. Partner i sam ima probleme vezane za karijeru i jednog roditelja. S obzirom na to da zna za vaše poslovne probleme, smatra da bi vam bilo previše da slušate i o njegovim. Iz tog razloga navedene stvari zadržava za sebe. Povoljna je nedelja za kraći zajednički put. Oboma bi vam prijalo da se izolujete, fokusirate jedno na drugo, opustite se i uživate. Partner u prvom momentu neće biti siguran da li da prihvati predlog u vezi s putovanjem, ali ćete ga vi ubediti.


Zdravlje
Nepovoljan zdravstveni period je odavno započeo, traje nekoliko meseci i neće uskoro da se završi. Sve što je važilo u proteklom periodu, važiće i tokom ove nedelje. Kod muškaraca je ugrožen urogenitalni trakt, a kod žena genitalije. Glava je prikazana kao prilično osetljiv deo tela. Treba obratiti pažnju naročito na sinuse. Moguća je glavobolja ili čak migrena. Eliminatorni sistem je usporen pa bi bilo dobro da povedete računa o ishrani i na taj način ubrzate njegov rad. Jedino što je dobro prikazano je oblast terapije. Ukoliko ste na nekoj terapiji, ona daje sigurne rezultate. Ozbiljan problem je vaša fizička neaktivnost. Za vas bi bilo najbolje kada biste se aktivirali.


RAK
Posao
Ovo je specifična nedelja jer se pojedini poslovi konačno pokreću, posebno u oblasti inostranstva, zakona, medija, izdavačkih kuća. Međutim, postoje i poslovi koji su u stagnaciji i to se naročito odnosi na poslove u vojsci, policiji, obezbeđenje, bezbednost i slično. Svesni ste da se količina novca smanjuje i da niste u prilici da ostvarite odgovarajuću zaradu. Iz tog razloga razmišljate o kreditu ili pozajmici. Ukoliko aplicirate za neki kredit ili pozajmicu, očekuju vas teškoće. Može se desiti ili da vas odbiju ili da zatraže dodatnu dokumentaciju. Dobijanje finansijske pomoći neće teći glatko.


Ljubav
U ovoj nedelji imaćete probleme i teškoće u oblasti ljubavi i to će potrajati duži vremenski period. Nezadovoljni ste, neispunjeni i bez nade da će sutra biti bolje. Vi ste veliki emotivac i jako vam je bitna emotivna sigurnost i stabilnost. Kada je nemate, onda to loše podnosite. Problem je što se slabo krećete, niste raspoloženi za izlaske i druženje s prijateljima. Sve aktivnosti koje dovode do novog poznanstva ste blokirali. Potrebno je da promenite svoje ponašanje ukoliko želite pozitivne promene u ljubavi. Problem je što nemate volju da se menjate i trenutno vam je lakše da se osećate nezadovoljno, da se skrivate u kući nego da se aktivirate i promenite svoj status.


Zdravlje
Definitivno je u toku loš zdravstveni period koji donosi probleme, ali ne treba to da vas preterano brine. Glava vam je osetljiva, mišići, probavni sistem, genitalije. Ono što je dobro jeste da postoje načini da pomognete sami sebi. Prva varijanta je kroz upotrebu klasičnih lekova, dok je druga oslanjanje na alternativnu medicinu. Otvoreni ste za tu vrstu iskustva. Može vam se desiti da u prvom momentu ne poverujete u promene, da ih opravdavate sugestijom ili na drugi način. Više iz radoznalosti nego iz ubeđenja odlazite na drugi tretman i konačno sebi priznajete da alternativna medicina zaista pomaže. Pozitivno iskustvo vam pomaže da prihvatite i neke manje znane načine lečenja.


LAV
Posao
Nepovoljan period koji je dugo trajao delimično je završen, što znači da su određeni problemi i dalje tu, a da se drugi problemi uspešno rešavaju. U suštini su dosta loše prikazani poslovi koji su vezani za inostranstvo, stranu robu i predstavništva. U državnim institucijama određeni poslovi se lagano pokreću. Poslovi vezani za decu, sport, izlaske i zabavu se takođe pokreću. Na Lavove pozitivno deluje činjenica da posao više ne stoji u mestu i da su promene evidentne. Svesni ste da napori u proteklih nekoliko meseci tada nisu doneli rezultate, ali da su se posle dva-tri meseca ipak isplatili.


Ljubav
Da niste toliko fokusirani na posao, bili biste mnogo više zadovoljni emotivnim statusom i ljubavnim odnosima. Ovako deluje da svu energiju usmeravate na oblast posla, tako da vam onda malo vremena i energije ostaje za bavljenje ljubavnim stanjem. Ukoliko imate partnera, vreme razumevanja i podrške sa njegove strane se upravo završava. To znači da drugoj strani ponestaje strpljenja, da počinje da se oseća ignorisano i da će uskoro da vam otvoreno kaže u kojoj meri je nezadovoljan odnosom. Probajte da izbegnete nadolazeće probleme tako što ćete na vreme reagovati i više vremena posvetiti partneru. Ukoliko to ne uradite, krajem nedelje možete očekivati izlive ljutnje i besa.


Zdravlje
Dešavaju vam se pozitivne promene. Dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja vezanog za određene bolesti, pa će i celokupno stanje vašeg organizma biti bolje. Tako, na primer, osobe koje su imale muke sa kostima, kožom i zubima konačno rešavaju probleme. I bolesti vezane za jetru, žuč i reumu konačno počinju da jenjavaju. Ono što je ostalo kao problematično je prostata kod muškaraca i genitalije kod žena, pa ne bi bilo loše da posetite lekara. Kod oba pola fizička aktivnost je problem. Važno je da se fizički pokrenete, ne da krenete odmah, već je i lagana šetnja odlična za sam početak. Dovoljno je da nekoliko puta u toku nedelje prošetate i videti ćete pozitivno dejstvo.


DEVICA
Posao
Vidi se mogućnost problema i zastoja, međutim, jasno se vidi i prevazilaženje određenih problema, što će pozitivno da utiče na Device. One su po prirodi vredne, organizovane i odgovorne, pa kada posao ne ide kako treba, to automatski izaziva nervozu i brige. Prevazilaženje problema i ekspanzija na polju posla imaju pozitivan efekat i motiviše Device da se posvete poslu i problemima sa većom verom u uspeh. Pokretanje posla ne znači automatski i poboljšanje finansije tako da one manje više ostaju iste. Problemi koji i dalje ostaju nerešeni uglavnom su vezani za posao i saradnike iz inostranstva.


Ljubav
Device su se podelile u dva tipa koja imaju totalna različita očekivanja od ljubavi. Prvi tip je u ovom periodu posvećen prošlosti, kaje se zbog učinjenih poteza koje sada vidi kao velike greške ima utisak da u budućnosti neće biti poboljšanja. Ovaj tip ima dosta negativan stav i očekivanja na polju ljubavi. Drugi tip je totalno drugačiji i ima pozitivnija očekivanja na polju ljubavi. Iako im se ništa konkretno i lepo ne dešava, veruje da će biti bolje. Iako toga nisu svesne, taj period će jako brzo stići. Zanimljivo je da je kod njih oblast ljubavi povezana sa oblašću posla. Deluje da se već dopadaju nekom saradniku, ali da druga strana nema hrabrosti da im priđe.


Zdravlje
Hronični problemi vezani za cirkulaciju i pritisak konačno nestaju, pa će tim Devicama biti bolje. Međutim, postoje Device koje imaju hronične probleme sa kostima, kožom i zubima. Kod njih je i dalje u toku nepovoljan period koji ukazuje na nepromenjeno stanje. Navedeni problemi ili dugo traju ili se ponavljaju. Ozbiljan problem je fizička neaktivnost Devica. Ne samo da se ničime ne bave, one čak i ne razmišljaju da je potrebno da se fizički pokrenu i poboljšaju stanje organizma. Nesvesne su do čega njihova nebriga o organizmu može da dovede. Za početak, imaju osećaj slabosti, trome su, bez energije i volje. Ukoliko nešto ne urade odmah, problemi će se samo usložnjavati.


VAGA
Posao
Najbolje je da iskorisite ovu nedelju za kraća putovanja, sastanke i dogovore jer vas u ovim oblastima čeka uspeh. Ovo je dobar period i za kontakte sa strancima. Imaćete viziju, a oni novac i jasno postavljene ciljeve, pa ćete zajedničkim radom postići uspeh. Što se tiče finansija, deluje da čekate novac ali da on kasni. Ovo je nedelja kreativnosti. Ukoliko vaš posao ima veze sa umetnošću ili nekom humanitarnom oblašću, medicinom, farmakologijom, fondovima i slično, očekuje vas uspeh. Odlična je nedelja za pronalaženje sponzora koji će vam u kratkom vremenskom roku uplatiti potrebna sredstva.


Ljubav
Očekuje vas zanimljiva nedelja kad je reč o ljubavi. Nije povoljna za novu ljubav, nego za staru. Postoji mogućnost nekog iznenadnog kontakta ili slučajnog susreta sa bivšom simpatijom ili partnerom. Susret će sasvim neočekivano da probudi ugašene emocije. Ukapiraćete da vam je, iako se niste dugo videli, druga strana i dalje jako privlačna. Naravno da nećete pokazati svoje emocije i dejstvo koje druga strana na vas ostavlja. Daćete joj do znanja da vam je drago što ste se videli, ali nećete predložiti novo viđanje. Sačekaćete da vidite namere druge strane. Ako pokaže interesovanje za novi susret, pristaćete bez oklevanja. Zauzete Vage će uspešno prevazići konflikt sa partnerom.


Zdravlje
Solidno zdravlje imaćete u ovoj nedelji. Postoji mogućnost neke terapije koja uspešno rešava zdravstvene probleme. Ukoliko treba da odradite neku kontrolu, možda bi trebalo da to uradite sada. Ukoliko ste ranije imali zakazanu operaciju koja je odložena, ovo je povoljna nedelja ili za zakazivanje novog termina ili za obavljanje operacije. Kod muškaraca postoji mogućnost problema sa urogenitalnim traktom. Problem se manifestuje u vidu zadržavanja tečnosti u organizmu ili može doći do disfunkcije seksualnog aparata. Poseban problem predstavlja fizička neaktivnost. Aktivirajte se i počnite da trenirate jer ako to ne uradite uskoro, loše će se odraziti na vaše stanje.


ŠKORPIJA
Posao
Ova nedelja će vam biti katastrofalna, a problemi se i dalje ne rešavaju. Uradili ste sve što je u vašoj moći i trenutno nema nikakvih rezultata. Problem je to što u psihološkom smislu ne stojite najbolje. Poslovni neuspeh negativno utiče na vaše samopouzdanje. Izgubili ste volju za takmičenjem pa posao odrađujete pro forme, a čak ste prestali da očekujete bilo kakve rezultate. Odnos sa kolegama nije najbolji i deluje da ste komunikaciju sveli na minimum. Došli ste do toga da nemate šta jedni drugima da kažete čak i kada je posao u pitanju. Svima je jasno da je potrebno čudo da se posao pokrene.


Ljubav
Prolazićete kroz različite emotivne faze tokom ove nedelje. Biće perioda kada ćete biti u potpunosti zadovoljni vezom i imati utisak da je druga strana, kao i emotivna veza, savršena i da ne može bolje. Nažalost, to neće dugo trajati. Problemi se vide na polju komunikacije ali ćete to lako rešiti. Partner će biti nervozan, posesivan i ljubomoran i ponašati se u skladu sa svojim osećanjima. Dolaziće do svađa, izliva ljubomore s njegove strane, teških reči koje će imati za cilj da vas povrede, pa vodite računa. U tim momentima biće vam jasno da voljena osoba nije tako idealna kako ste donedavno mislili. Svojom smirenošću i racionalnim pristupom problemu, uspećete da ga smirite.


Zdravlje
Ove nedelje su aktuelne hronične bolesti kojima ste bili skloni u prethodnih nekoliko meseci. Trebalo bi da se pričuvate iščašenja, uganuća, preloma i slično jer možete imati problema. Poseta stomatologu je obavezna, bilo da imate neki problem ili radi redovne kontrole. Tokom ove nedelje će vas mučiti glavobolja, jer će vam glava biti osetljiva. Pričuvajte se slučajnih povreda. Ženski pripadnici znaka treba da obrate pažnju na reproduktivne organe, dok muškarci treba da povedu računa o visokom pritisku. Muškarci će imati ili nedostatak seksualne želje ili probleme sa potencijom. U cilju poboljšanja zdravlja, prvi korak je da se fizički angažujete i poboljšate kondiciju.


STRELAC
Posao
Izuzetno ste vredni, samouvereni, energični, ambiciozni. Tačno znate šta želite da postignete i na koji način. Svu svoju energiju usmeravate na posao i ne sumnjate u pozitivne rezultate. Posao vam donosi i zadovoljavajuće finansije. Ukoliko posao ima veze sa inostranstvom, obrazovanjem, sportom, zakonom, uspeh je zagarantovan. Postojaće neki manji problemi koje ćete uspešno prevazići. Bez obzira na priliv novca, osećaćete dozu brige za finansije jer su vam sredstva ograničena. Ne može se reći da ste materijalno ugroženi, ali je finansijska moć daleko slabija od one na koju ste navikli.


Ljubav
Sam odnos između vas i voljene osobe je povoljno prikazan. Problem je što delujete neopušteno i zabrinuto. Nije ljubav to što vas muči nego finansije i osećate nesigurnost po tom pitanju. Fali vam stabilnost. Kada imate novac samouvereni ste, a kada ga nemate počinjete da sumnjate u svoje sposobonosti i kvalitete. Partner ne primećuje probleme koji vas muče. Ima izuzetno visoko mišljenje o vama i kada biste mu rekli šta vas brine, dao bi vam stopostotnu podršku. Savet je da ne mešate oblast finansija i ljubavi. Voljena osoba vas voli bez obzira na vaše finansijsko stanje. Uživajte slobodno u ljubavi, a relativno brzo se završava i loš finansijski period, pa neće biti briga.


Zdravlje
Postoje neki zdravstveni problemi, ali oni spadaju u grupu hroničnih problema odnosno onih koji se povremeno javljaju. Od proleća je počeo nešto nepovoljniji period kada su koža i kosti u pitanju, što znači da su mogući i problemi. Mišići su vam oslabili pa vodite računa da se ne povredite. Jedan od ozbiljnijih problema je to što vi odbijate bilo kakvu fizičku aktivnost. Zbog toga je došlo do pada kondicije i ne prija vam trenutno stanje. Imunitet vam je oslabljen. U suštini, na neke probleme možete da utičete. Na primer, što se tiče kondicije, isključivo od vas zavisi da li ćete je obnoviti ili ne. Ukoliko želite bolje zdravlje, to je prvi korak koji treba da napravite.


JARAC
Posao
Očekuju vas poslovni izazovi, problemi i nove odluke. Komunikacija je prikazana kao ogroman problem, pa sa saradnicima nećete pronaći zajednički jezik, zbog čega će se javiti nervoza. Svako će se tvrdoglavo držati sopstvenih ideja, a vi ste neko ko teško menja odluke i ne voli promene. Ova nedelja donosi direktni napad na sve stvari na koje ste navikli, pa je smatrate nedeljom preloma. Problem je što nećete imati puno vremena za razmišljanje. Velike su šanse da se odlučite za stare metode koji ne donose rezultate, ali ste na njih navikli. Krajem nedelje biće vam jasno da je izbor bio pogrešan.


Ljubav
Odlična nedelja za ljubav, posebno ako ste u emotivnoj vezi. Emocije pripadnika znakova koji su u vezi su stabilne, odnos prema partneru je topao, strastven. Osećate ponos prema voljenoj osobi i prezadovoljni ste vezom koju imate. Smatrate da ste konačno našli adekvatnu osobu koja vam u svemu odgovara. Problem je što partner nema identičan pogled na vezu, a zaljubljeni Jarčevi toga nisu svesni. Partner ima dozu nesigurnosti, blokiran je, ima strah od emotivnog otvaranja. Osim toga, nije spreman da priča o strahu koji oseća. Nije se ni mentalno otvorio prema drugoj strani. Ovo je tip odnosa gde će Jarac nesvesno biti u prilici da nauči partnera da mora da prevaziđe blokade.


Zdravlje
Loše zdravlje biće vam ove sedmice. Osetljivi su organi koji su i u ranijem periodu bili problematični. Mogući su problemi i sa nervima, pa povedite računa. Takođe, i disajni organi su vam osetljivi, zato možete imati i upalu grla. Kosti, koža i zubi još od proleća jesu organi koji mogu da donesu probleme. Motorika vam nije najbolja, pa Jarčevi deluju malo usporeno. Evidentno je da ih fizička aktivnost ne privlači niti da razmišljaju o tome. To je jedna od prvih stvari koje treba da uvedete ukoliko želite da vam organizam ojača. Drugi problem je pasivnost Jarčeva. U slučaju pojave simptoma pre će da sačekaju da se oni povuku nego što će se obratiti lekaru.


VODOLIJA
Posao
Ukoliko planirate kraća poslovna putovanja i sastanke, bićete zadovoljni postignutim dogovorima. Ukoliko vas zanima podizanje kredita, pozajmice ili nalaženje sponzora, ovo je takođe povoljna nedelja za to. Problemi su mogući jedino kada je saradnja sa strancima u pitanju ili ako se bavite privatnim biznisom. U prvom slučaju stranci neće biti spremni za kompromise i boriće se za ciljeve svoje firme. U drugom slučaju nećete biti zadovoljni radom zaposlenih. Krajem nedelje akcenat će biti na oblasti finansija. To znači da možete očekivati priliv novca, ali u isto vreme i isplatu zarada zaposlenima.


Ljubav
Slobodne Vodolije i Vodolije u vezi čeka naglašeno nepovoljan period kada su emotivni odnosi posredi. Svi pripadnici znaka će prolaziti kroz asocijalnu fazu, to znači da ih neće zanimati ni komunikacija, niti druženje s prijateljima i izlasci. Ukoliko su slobodni, odgovara im što im niko neće prigovarati. Problemi nastaju ukoliko su u vezi jer partner neće imati razumevanje za ovakvo ponašanje niti će ga shvatiti na pravi način. Imaće utisak da je partner nezainteresovan za vezu. Smatraće da je, ukoliko ne želi da vas vidi ili čuje, to siguran znak da mu nije stalo. Vodolijama bi bilo bolje da objasne kako se tačno osećaju da ne bi partner pogrešno protumačio njihovo ponašanje.


Zdravlje
Mogući problemi su vezani za ishranu. Potrebno je da povedete računa i da ne preterujete sa slatkišima. Generalno su mogući problemi s hormonima, a žene bi mogle da posete ginekologa. Ne vide se ozbiljni problemi, tako da je ovo više savet za redovnu kontrolu. Ono što je dobro jeste da su Vodolije svesne da im je neophodna fizička aktivnost. Početkom nedelje biće raspoloženi za rekreaciju, ali to ih neće dugo držati. Već sredinom nedelje osetiće posledice rekreacije i zaključiti da im je sada gore nego pre no što počeli da vežbaju. Kada je reč o raspoloženju, biće tu oscilacija od toga da se super osećaju do toga da su depresivne. Unosite više tečnosti.


RIBE
Posao
Očekuje vas solidna radna nedelja. Što se tiče poslovnih obaveza, bićete raspoloženi za komunikaciju. Odlična je nedelja za sastanke, razmenu mejlova, uspostavljanje novih poslovnih poznanstva i postizanje dogovora. Ribe će biti šarmantne, komunikativne i otvorenog uma. Uspeće da opuste drugu stranu, da razumeju njihov način razmišljanja, šta očekuju od poslovne saradnje i da im na osnovu toga daju ponudu koju neće moći da odbije. U oblasti finansija vide se teškoće, ograničenja i brige koji će potrajati još neko vreme. Generalno, tekuća godina nije najbolja za finansije, ali na kraju ćete svesti račune.


Ljubav
Što se tiče ljubavi kod Riba u braku, biće prisutni ozbiljni problemi. Oni su prvenstveno vezani za oblast komunikacije. Partner će biti tvrdoglav i nervozan. Vraćaće se na neke stare priče, a to nije dobro. Postoje stvari kojima nije u prošlosti bio zadovoljan i sada će iznova da se žali na njih. Moguće je da se odnose na finansije, tačnije na Ribin odnos prema novcu. Ribe će iskreno pokušati da shvate partnerovo neraspoloženje i da saznaju šta je tačno dovelo do nervoze i izliva besa. Međutim, suviše su stabilne da bi pale na provokacije partnera i burno odreagovale. One reaguju na svoj miran način. Partner će neraspoloženje istresti na deci i tu će Riba odreagovati.


Zdravlje
U slučaju da ste na nekoj terapiji, ona ima odlično dejstvo. Možete se osećati jako dobro i razmišljati da je prekinete. Nemojte to da radite pre nego što se konsultujete s lekarom. Ovo je inače period revitalizacije. U vašem slučaju oblast duhovnosti je povezana sa zdravljem. Ukoliko ste religiozni, molitva i energetsko čišćenje će učiniti pravu stvar za vaš organizam. Ovo je period i kada biste mogli da se okrenete alternativnoj medicini, na primer, bioenergiji. Ukoliko vas zanima travarstvo, ovo je jedan od načina na koji možete pomoći sebi. Jedina stvar na koju treba da obratite pažnju jeste ishrana. Možete biti malo opušteniji i neumereni u hrani.

Komentari (1)

Skorpija - Austrija

28.09.2020 16:10

Jedan put ovako,drugi put onako i uvjek sve isto. A sa poslom je sve OK.Vise nista ne vjerujem,kako bice,bice.