OVI HOROSKOPSKI ZNACI HAJBOLJE ČUVAJU TAJNE Evo ko jedva čeka da vas izda!

Svi poznajemo barem jednu osobu koja jednostavno ne zna ništa sačuvati za sebe

ASTRO
Foto: 123RF

Iako nekim prijateljima možemo poveriti sve svoje tajne, svi poznajemo barem jednu osobu koja jednostavno ne zna ništa sačuvati za sebe. Zašto nekim ljudima možemo verovati, a nekima ne? Odgovor bi mogao biti u njihovom horoskopskom znaku, piše Purewow.

DA LI UMETE DRŽATI JEZIK ZA ZUBIMA?

Ukupan broj glasova: 119

 • Spreman/a sam tajnu odneti sa sobom u grob: 65% (77)
 • Jače je od mene, "U cara Trojana kozje uši": 7% (8)
 • Nije mi teško da ćutim jer brzo zaboravljam: 29% (34)

Znakovi koji najbolje čuvaju tajnu

Ako je suditi prema horoskopu, ova tri znaka znaju kako čuvati tajnu i njima se uvek možete poveriti.

Škorpija
Na Škorpije uvek možete računati jer oni tajne nose sa sobom u grob. Nikada vas neće izdati, osim ako vi prvo ne izdate njih. Škorpije se teško poveravaju, a jednom kada to učine, očekivaće da ih tretirate na isti način kao i oni vas kada je čuvanje tajne u pitanju.

Ribe 

Kao I Škorpija, Ribe su osetljiv vodeni znak na koji uvek možete računati. Poznate po tome što su nesebične, Ribe su pune empatije i stalo im je do drugih. Zbog toga nikada neće ni pomisliti da odaju tuđu tajnu.

Lav
Lavovi su izuzetno odani i pouzdani prijatelji. Više su zainteresirani za druge ljude nego za sebe. Kao i Škorpije, Lavovi će vas izdati samo ako vi prvo izdate njihovo poverenje.

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Foto: Shutterstock, ilustracija

Znakovi koji ne znaju čuvati tajnu

Strelac
Strelce uvek zanima istina i samo istina. Neće vas prestati ispitivati dok im ne odate tajnu, ali pripazite jer tu tajnu neće dugo držati za sebe. Skloni su prenošenju glasina i preuveličavanju, pogotovo kada misle da je trač dovoljno sočan da se pretvori u zanimljivu priču.

Blizanci
Blizanci ne mogu držati jezik za zubima pa je zbog toga bolje ne deliti s njima nikakve tajne ili planove, pogotovo ako spremate neko iznenađenje. Ipak, kada je neka tajna ozbiljna, potrudit će se da je ne proslede je dalje, ali ako je reč o sitnicama, neće dugo čekati da ih ispričaju nekom trećem.

Devica
Device jako zanimaju tuđi životi i poput Riba nastojaće saznati svaki trač. Ponekad mogu biti i sebične i pomoći će vam samo ako igrate po njihovim pravilima. Ako im se pokušate odupreti, uzvratiće vam tako da odaju sve vaše tajne, pa čak i one ozbiljne.

Više vesti o sličnim temama saznajte OVDE!

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi