drugarice, svađa, ljutnja, ljubomora
Shutterstock, ilustracija
posao, afera, kolege, bes, otkaz

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ne vole svi ljude i da su u njihovom društvu, a horoskop u mnogome određuje koliko ćemo društveni biti.

Ova tri horoskopska znaka su najveći hejteri među nama.

PROČITAJTE I:

 

Strelac

Oni ne mrze, ali tako će vam se činiti, jer oni kao da nemaju savesti kada žele da vas se oslobode. Ako neko vreme ne dobijete nikakvu poruku od vašeg prijatelja Strelca, znajte da vas je on jednostavno izbacio iz svog života. Oni su već nastavili dalje, a kada mrze oni mrze "na veliko". Oni kad mrze, mrze otvoreno i to ne traje dugo jer oni nemaju nameru da troše svoje dragoceno vreme.

Ovi horoskopski znakovi imaju ubedljivo NAJSUROVIJE RASKIDE!

AUTOR: Ženskimagazin/M.M. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:53 - 12.08.2019. 10:11 Ako raskide možemo deliti na dobre i loše, onda ovi znaci zodijaka biraju ono drugo.. Foto: Shutterstock, ilustracija Raskidi su u principu bolni i svako od nas ih preživljava na drugačiji način.

 

Vaga

Niko ne mrzi više od Vage, a to im glatko prolazi jer se pretvaraju da su dragi i brižni. Nisu! Oni mrze, osuđuju i proklinju druge za sitnice. Oi nemaju strpljenja i iskreno veruju da su bolji od svih. Vage su ultimativni egomanijaci, uvek su u pravu. Vi uvek grešite i uvek ste dostojni toga da vas oni odbace i žive sahrane.

PREPORUČUJEMO:

 

Ovan

To dobijate kada ste znak ratnika – postajete poznati kao hejteri. A šta vi mrzite? Ljude! Zašto? Jer su svi drugi ljudi glupa inferiorna bića koja troše uzalud vazduh na Zemlji, piše Yourtango. Ovnovi žele da vole i budu fer, ali, ali, ali... Oni ne mogu da budu fer! Kada je reč o ljubavi i mržnji, oni nemaju problem s tim da na ljude prospu čitavu kofu mržnje.

Stres, nervoza, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?