kapa, beretka, mobilni, selfi, moda, devojka, stil
Shutterstock, ilustracija
devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, jesen, dopisivanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ženska unutrašnja lepota ne može se lako objasniti! Horoskop otkriva koje su osobine žena rođenih u 3 posebna znaka koje muškarce ne samo da privlače već ih i zadržavaju!

PROČITAJTE I:

 

Devica

Žene rođene u znaku Device imaju mnogo stila i veoma paze na svoj izgled. Privlače muškarce svojim dubokim pogledom i izražajnim očima. Međutim, Device uglavnom ne znaju koliko su zaista lepe i kako deluju na suprotni pol. Svojim nevinim stavom pomute svima pamet. U vezi je Devici najvažnije poverenje. Uglavnom su u harmoničnim vezama u kojima se partneri prvenstveno cene i poštuju.

Žena, haljina, lepota, lice, moda, domaćica, kuhinja

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije okružene su neodoljivom i tajanstvenom aurom. Odmah ih svi primete i ostanu kao začarani. Škorpionke zrače snagom i erotikom. Harizmatične su i veoma paze na svoj izgled. Lepa kosa i fenomenalan stil odevanja koji naglašava telesne obline vrlo su važni ženama ovog horoskopskog znaka. U vezi su potpuno verne i pune ljubavi – sve će uraditi za voljenu osobu.

PREPORUČUJEMO:

 

Vaga

Žene rođene u znaku Vage čarobno zrače i očaravaju druge svojom lepotom, inteligencijom i šarmom. Lako pronalaze prijatelje, a i partnere. Deluju privlačno sa svojim dobrim raspoloženjem i šarmom. Osim toga, vrlo paze na svoj izgled. Često ih obasipaju komplimentima, ali i one vole drugima da daju komplimente. U vezi je Vagama važno da dele sve lepe stvari sa partnerom.

Bikove očekuje tajna ljubavna afera, a ovaj znak biće u ozbiljnim novčanim problemima i dugovima!

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 14. do 20. oktobra. OVAN Hrana Sedmica koja samo „voza" vaša raspoloženja, donosi vam čas napete momente, čas rastresenost i odsutnost. Neki put ćete zaboraviti da jedete, neki put nećete umeti da stanete i ješćete na nervnoj bazi....Oni koji čokoladom „leče" probleme - ove nedelje istu neće ispuštati iz ruku...

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!