Bolest, virus, prehlada, temperatura
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za bavljenje poslovnim aktivnostima tokom današnjeg dana. Malo ste se ulenjili. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da malo odmorite od posla.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka zauzeta osoba, nije preporučljivo da ulazite u takav vid veze. Možete da očekujete da će vaš odnos da postane vremenom sve komplikovaniji.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa virusima, pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednoj fazi pa se čuvajte.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Ukoliko želite da ostvarite napredak na poslovnom planu, važno je da poradite na boljoj organizaciji. Potrudite se da budete posvećeni poslu da budete vredni i temeljni.

LJUBAV: Oduševljeni ste situacijom koja vam se ukazala na ljubavnom planu. Dobili ste priliku za vezu sa osobom koja vas je očarala. Možete da očekujete povoljne okolnosti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa varenjem su pred vama. U narednom periodu ćete imati neke stomačne tegobe koje bi mogle da vas opterećuju. Izbegavajte tešku hranu.

Bol, jetra, stomak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Okolnosti vam maksimalno idu u prilog tokom današnjeg dana, pa svi poslovi teku bez problema. Možete da očekujete da ćete imati neke bitne promene i nova dešavanja.

LJUBAV: Uskoro ćete voljenoj osobi predložiti da razmisli na temu braka ili zajedničkog života. To je ono što iskreno želite. Spremni ste za važne promene na ovom planu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Očekuje vas period u kojem ćete se baviti sportskim aktivnostima. Pred vama je dobra faza u kojoj se možete vratiti u formu.

RAK

POSAO: Iskoristite važne podatke koje ste dobili kako bi mogli da napravite bolju situaciju na poslovnom polju. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vam se dopada. Osvojićete je vašom nežnošću i prirodnim šarmom koji posedujete. Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete imati mogućnost da rešite neke manje probleme sa zdravljem koji su vas mučili u prošlosti.

Seks, strast, odnosi, veza, ljubav

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Dajte sebi priliku da se malo odmorite od posla. Tokom današnjeg dana vas ne očekuju nove promene. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom planu.

LJUBAV: Nalazite ljubav i podršku pored voljene osobe. Zadovoljni ste svojim brakom. Možete da se nadate lepoj budućnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti veoma zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje srce. Možete da očekujete da ćete imati sklonost ka manjim problemima sa povišenim pritiskom. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Konačno ćete moći da završite neke poslove koji su se odugovlačili u prethodnom periodu. Možete da očekujete period koji će vam biti veoma povoljan.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje interesovanje, a vaša simpatija to prihvata na pozitivan način. Očekuje vas početak nove ljubavne veze. Spremni ste za promene i za lepa nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Odično se osećate danas! Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da rešite neke probleme iz prošlosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete doći do sreće i zadovoljstva.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Bićete zadovoljni stanjem koje vas očekuje na ovom polju. Najvažnije vam je da ste sigurnu i bezbezdni i da znate šta možete da očekujete od svoje pozicije.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja i poznanstva ali današnji dan vam nažalost nije povoljan za ljubav. Moguće je da vam se jednostavno ne ukazuju neke zgodne prilike.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa zubima. pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme sa usnom dupljom, desnima, tako da je veoma važno da vodite računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Nema razloga da preuveličavate neke probleme. Najvažnije je da svemu oko sebe pristupite sa dovoljno smirenosti. Potrudite se da svoje poslove shvatite ozbiljno.

LJUBAV: Skloni ste konfliktima sa voljenom osobom. Sujeta i ljubomora mogu da budu prenaglašeni danas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni svađama.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni malaksalosti i problemima.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Sada ste oslobođeni mnogih problema pa se samim tim mnogo bolje osećate u poslovnom okruženju. Očekuje vas period u kojem ćete uspeti da stabilizujete poslovnu situaciju.

LJUBAV: Vi ćete biti pokretač promena u odnosu sa voljenom osobom. Oboje želite izlazak iz monotonije. Moguće je da ste spremni za neke zajedničke avanture i promene.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja u drugom delu dana. Očekuje vas period koji vam može biti donekle problematičan kada je u pitanju polje zdravlja pa povedite računa o tome.

JARAC

POSAO: Očekuje vas povoljna faza, pa možete da se nadate da ćete ostvariti važne korake na ovom polju. Možete da očekujete da ćete imati neke manje komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti iznenađeni partnerovom reakcijom na neki vaš predlog. Dan nije preterano povoljan za ljubav. Imaćete manje svađe i trzavice na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija. Potrebno vam je neko vreme u kojem ćete se posvetiti sebi i svojim potrebama. Važno je da radite na tome da uvek budete smireni.

Posao, zarada, IT, ekonomija

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da u poslovnom okruženju dolazi do manjih nesporazuma. Povedite računa o odnosu sa saradnicima. Imaćete manje probleme i naglašenu sklonost ka konfliktima na ovom polju.

LJUBAV: Lako bi moglo da dođe do prekida veze ako budete bili skloni impulsivnim reakcijama na ovom polju. Potrudite se da budete taktični i da ne reagujete impulsivno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama sa varenjem. Povedite računa o svojoj ishrani u narednom periodu.

RIBE

POSAO: Izbegavajte odlazak na putovanja tokom današnjeg dana jer bi moglo da dođe do komplikacija. Moguće je da na poslovnom polju neće biti sve onako kako očekujete.

LJUBAV: U svom bliskom okruženju upoznajete osobu sa kojom ćete u budućnosti ostvariti zanimljiv ljubavni odnos. Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije na ovom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni respiratornim infekcijama i manjim poteškoćama na polju zdravlja pa se pazite.

Strast žene u ovom znaku ima neviđene razmere!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 12:00 Ona je toliko željna strasti da je u stanju da zaboravi na svaki rizik. Foto: Shutterstock, ilustracija Na kraju ćesto završi dajući mnogo više nego što dobija. Ne razmišlja unapred, nego se potpuno predaje partneru, jer se oseća dobro samo kad voli duboko i snažno.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati