Za DVA znaka će ovo biti najsrećniji dan!

www.astrousluge.com/I. M. | astro 2019-06-11 16:17:57 2019-06-11 16:17:57

Saznajte ko je u pitanju.

Profimedia.rs

OVAN

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored voljene osobe. Ona vam pruža i sigurnosti ali i uzbuđenje, sve što vam je potrebno. Očekuje vas dobra faza za ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na ovom planu. Možete da očekujete da ćete imati veoma pozitivna dešavanja tokom današnjeg dana i da će vam zdravlje biti dobro.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Pred vama je opušten dan tokom kog nećete imati mnogo poslovnih obaveza. Očekuje vas dosta slobodnog vremena. Potrudićete se da se posvetite svom hobiju i stvarima koje volite.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Rak ili Riba, imate veoma velike šanse za početak ozbiljne i lepe veze. Možete da se nadate pozitivnim promenama na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pronašli ste unutrašnji mir i zadovoljstvo. Osećate se dobro u svojoj koži i živite u harmoniji sa sobom. Možete da očekujete da će pred vama biti pozitivan dan.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da nailazite na nove probleme, taman kada ste stare rešil. Ograničenja jednostavno postoje i neko vreme ćete sa tim morati da se pomirite.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom bi mogli da budu uporni. Potrebna vam je pomoć od strane nekog fizioterapeuta koji bi mogao da vam pruži odgovarajući tretman.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan u kom možete imati nove poslovne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Pokazujete inicijativu ali na svoj način, ležerno i nenametljivo. Očekuje vas uspeh na ljubavnom planu. Spremni ste da uživate natenane u ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Prija vam intenzivnija fizička aktivnost. Danas se posvetite bavljenju sportom. Treninzi će vam prijati i imaćete mogućnost da dođete do bolje forme i kondicije.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za vas. Može vam se pojaviti dosta negativnih okolnosti na ovom polju. Potrudite se da se posvetite više svojim obavezama nego rešavanju tuđih problema.

LJUBAV: Imate utisak da ste ograničeni na neki način i da ne možete da menjate stvari koje želite. Crni oblaci će se uskoro raščistiti. Važno je da nastavite da verujete u pozitivna rešenja.

DEVICA

POSAO: Nemate baš najbolju koncentraciju ili ste poverovali u neke lažne informacije koje se plasiraju. Današnji dan vam je generalno nepovoljno postavljen za polje posla.

LJUBAV: Očekujete dosta od voljene osobe, i kada vam ona pruži to što želite- kao da ne možete da uzvratite na adekvatan način. Imate neke kočnice koje vas sprečavaju da se opustite.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. Potrudite se da unos tečnosti regulišete u skladu sa savetima vašeg lekara. Moažete da očekujete povoljan period za rešavanje problema.

PREPORUČUJEMO I:

VAGA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Očekuje vas veći broj poslovnih obaveza ali i mnogo sreće u njihovom završavanju. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa jednom osobom koja se kreće negde u blizini vašeg posla. Pred vama je povoljan period za ljubav, iskoristite ga i uživajte.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Možete da očekujete da će vam na polju zdravlja situacija biti stabilna i da ćete biti zadovoljn okolnostima u kojima se nalazite u ovom periodu.

ŠKORPIJA

POSAO: Faktor sreće vas služi u svojoj punoj snazi! Mogući su i neki finansijski dobici. Svesni ste svojih kvaliteta i sposobnosti, pa na poslovnom polju uspešno rešavate sve.

LJUBAV: Pred vama je jako zanimljiva, emotivna i strastvena situacija. Ukoliko ste slobodni, lako ulazite u novu vezu. Možete da očekujete pozitivne preokrete i promene.

ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak. Povedite računa o tome da izbegavate stresne okolnosti. Moguće je da ćete zbog nervoze biti podložni i nekim drugim smetnjama sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Privatni posao vam ide od ruke i tokom današnjeg dana dobijate neke lepe vesti na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Dobijate dovoljno ljubavi od voljene osobe, a to je sve ono što vam je oduvek trebalo. Zadovoljni ste! Pred vama je dobar period za promene na ovom polju ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora i opuštanja. Potrudite se da se posvetite sebi i svojim potrebama. Odmarajte se i ugađajte sebi. Izbegavajte stresne okolnosti.

JARAC

LJUBAV: Zavodite rečima, pogledima, svojom harizmom i pojavom. Flertujete i uživate u pažnji koja vam je uzvraćena. Spremni ste da sve svoje kvalitete ponudite jednoj osobi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zglobove. Pred vama je period u kojem će vam noge biti prilično osetljive. Možete da očekujete da ćete imati neke probleme na ovom polju danas. 

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas isplata nekog novca. Bićete zadovoljni jer se vaša materijalna situacija stabilizuje. Potrudite se da na pravilan način rasporedite svoje finansije.

LJUBAV: Nemate razlog da sumnjate u voljenu osobu. Oboje imate istu želju- da u budućnosti budete srećni. Ako ste slobodni uskoro ćete imati priliku da ostvarite neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je apetit povećan. Poslušajte svoje telo i ugodite svojim potrebama. Nemojte da se izgladnjujete kada su vam potrebni dodatni izvori energije.

RIBE

POSAO: Imate utisak da vas odjednom svi pitaju za savet i uslugu, a imate već dovoljno i svog posla. Nedostatak vremena da se svima posvetite može da vam izazove grižu savesti.

LJUBAV: Oduvek vam je emotivna strana bila prioritet, pa je tako i danas. Ako se budete pokrenuli na ovom polju, očekuju vas lepa dešavanja. Važno je da preuzmete inicijativu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Potrudite se da odmarate kao i da se više posvetite sebi i svojim potrebama. Jedite redovno i unosite dovoljno tečnosti. Ne iscrpljujte se.

PREPORUČUJEMO I:

 

Expand player
Pogledajte više