KAKO ZARADE, ODMAH SVE POTROŠE Tri znaka Zodijaka koja ne mogu da uštede novac!

Ne umeju da štede...

Novac, devojka, briga, sreća, žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

Bez obzira da li vole da troše, ne žele da rade izvan svoje zone komfora ili samo uživaju u dobrim stvarima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju kako da uštede.

Ako ste na ovoj listi, onda smo sigurni da ćete shvatiti zašto ste ovde!

 

Strelac

Strelčevi zaista znaju kako da zarade, ali kada je reč o štednji - zaista su užasni. Njihov detinjasti stav prema novcu i nerazumna potrošnja ne dozvoljavaju im da ostave ni jedan dinar. Pripadnici ovog znaka ne pitaju jednostavno šta koliko košta, već odmah troše na ono što im donosi zadovoljstvo.

NJIHOVE VEZE OSUĐENE SU NA PROPAST Ovo su najgori astrološki parovi! Brakovi su im kao iz pakla!

Banka, kartice, žena, novac
Foto: Shutterstock

Ribe

Ribe su stalno u finansijskim problemima. Njihove glave su stalno u oblacima, tako da nisu navikle na teški rad. Često zarađuju od svog talenta i otvorenog uma. Pa, ako je nešto van njihove zone komfora, propuštaju hiljade mogućnosti za dodatnu zaradu tokom života, jednostavno zato što se plaše neuspeha.

 

Vaga

Vaga ima zadivljujući osećaj lepote. Oni uživaju u estetici i lepoti sveta oko sebe. Zato stalno troše na lepe stvari koje im često nisu potrebne. Umetnik u njima neprestano žudi za lepotom, pa često daju prednost lepim stvarima, sve dok u džepu ne ostane ni jedan dinar.

Jedini znak u čitavom sazvežđu koji je spreman da slepo veruje svom partneru!

AUTOR: Krstarica/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 14:00 Prave su dobrice... Foto: Shutterstock Ovaj znak nije ljubomoran ili, ako ikada jeste, njegova ljubomora je minimalna. On bezrezervno veruje svom partneru i ni na trenutak ne bi mogao da zamisli da ga partner može prevariti.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi