Besparica, novčani problemi, novac, problemi
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Spremni ste da pokažete svoje ambicije i da se posvetite poslu maksimalno kako bi ostvarili svoje ciljeve. Možete da očekujete povoljan dan na polju posla.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ćete se maksimalno posvetiti komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da će vaš odnos u budućnosti napredovati.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kožom su naglašeni kod vas. Mogla bi da postoji sklonost ka iritacijama ili sličnim tegobama. Očekuje vas faza koja je nepovoljna za zdravlje.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete priliku da ostvarite značajniji uspeh na polju posla. Imate sve predispozicije za to. Potrudite se da iskoristite prilike koje vam se ukazuju.

LJUBAV: Uradićete sve kako biste voljenoj osobi ulepšali dan. Jako vam je stalo do toga da ona bude srećna pored vas. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Javite se lekaru radi kontrole. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja pa bi bilo dobro da ih na vreme razrešite.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Sklapanje novog poslovnog partnerstva će doneti neke promene u vaše okruženje. Možete da očekujete da ćete veoma uskoro imati neke nove prilike na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vas. Pred vama je period u kojem ćete se baviti emotivnim pitanjima.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i puni ste energije! Možete da očekujete jako dobar dan u kojem će vam zdravlje biti sasvim stabilno. Zadovoljni ste sobom.

RAK

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza i potrebna vam je dobra organizacija kako biste uspeli sve da uskladite. Možete da očekujete da će pred vama biti malo komplikovaniji period.

LJUBAV: Emotivna situacija nije baš stabilna i imate razne probleme u odnosu sa voljenom osobom. Niste zadovoljni. Moguće je da sve više razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Očekuje vas period u kojm ćete imati mogućnost da poboljšate svoju situaciju na polju zdravlja i da ostvarite stabilnost.

Sokovi voće napitak zdravlje vitamini

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

LAV

POSAO: Kroz srećne okolnosti vam se rešavaju brojna poslovna i finansijska pitanja koja su vas brinula. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za neku vrstu napredovanja.

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi i možete da očekujete pozitivne promene. Spremni ste za novu vezu i nov početak na ovom polju. Očekuje vas povoljan period za polje emocija.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se veća fizička aktivnost. Možete da se nadate da ćčete uspeti da se dovedete u dobru formu i da budete zadovoljni svojim postignućima.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dan koji donosi standardne, rutinske obaveze na polju posla. Nema većih promena. Nemate ni jedan razlog da budete zabrinuti kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Imate poverenje u svog partnera i smatrate da će vaš odnos u budućnosti uspeti da napreduje. Možete da se nadate pozitivnim emotivnim preokretima u budućnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujeete da ćete na polju zdravlja imati sasvim stabilno stanje. Pred vama je jedan jako dobar period.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za saradnju sa vatrenim znacima zodijaka. Pogotovo sa Strelcem možete da očekujete dobar posao. Ne biste trebali da se brinete oko posla.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i spremni ste da joj iskreno pokažete svoje namere. Ako ste slobodni očekuje vas povoljan dan za nova poznanstva i flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom grlu. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke poteškoće vezane za upale i viruse. Potrudite se da vodite generalno više raačuna o sebi.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca. Možete da očekujete da će se ceo dan odvijati po vašem planu. Ne biste trebali da budete zabrinuti povodom bilo čega danas.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate nemir i nesuglasice i da više niste sigurni na koji način da ih rešite. Razmišljate o prekidu jer ne vidite trenutno ni jedno drugo rešenje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Moguće je da ćete imati sklonost ka problemima sa zdravljem koji su vezani za dehdrataciju. Pazite na svoje navike.

STRELAC

POSAO: Pred vama je teži dan pa na poslovnom planu možete imati neke neočekivane probleme i obaveze. Moguće je da ćete imati preokrete koji vam neće baš prijati.

LJUBAV: Na neki način ste svoja iskrena osećanja sakrili. Niste sigurni kako da se nosite sa situacijom u kojoj se sada nalazite. Pred vama je period koji može da donese udaljavanje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je period u kojem ćete biti hronično umorni i iscrpljeni. Moguće je da će vam trebati duže vremena da se regenerišete.

Novac, devojka, briga, sreća, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Vaša nervoza utiče na poslovno okruženje kao i na odnose sa kolegama. Važno je da kontrolišete svoje reakcije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da voljenoj osobi pokažete svoje želje i planove za budućnost. Ona će se složiti sa vama. Pred vama je period u kojem će vaš odnos biti na klackalici.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervima su mogući. Nivo stresa koji svaki dan prolazite bi mogao negativno da se odrazi na vaše polje zdravlja. Povedite više računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Poslovne obaveze vas opterećuju ali sada nemate drugog izbora nego da im se posvetite. Možete da očekujete da će vam se kasnije vaš trud zaista isplatiti.

LJUBAV: Postoji mnogo zamerki koje biste najradije uputili voljenoj osobi ali ih nekako uvek, radi viših ciljeva, prećutite. U nekom trenutku ćete ipak morati da se suočite sa svim.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja, zato je važno da povedete više računa o svojim navikama.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RIBE

POSAO: Ne biste trebali da očekujete previše promena na poslu tokom današnjeg dana. Situacija je generalno mirna. Očekuje vas nepovoljan period za poslovno polje kasnije.

LJUBAV: Niste zadovoljni komunikacijom sa voljenom osobom i smatrate da je ona uvek raspoložena samo za svađu. Teško vam je da se izborite sa svim problemima koji vladaju u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vode u narednom periodu i potrudite se da budete posvećeniji dobrom stanju na vašem polju zdravlja. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

Saznajte koja tri horoskopska znaka imaju ubedljivo najizraženiju intuiciju!

AUTOR: Opušteno.rs/M.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 13:10 Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Foto: Shutterstock, ilustracija Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je takođe važno jeste da li osoba radi na tome da prati taj unutrašnji osećaj i shvati ga na pravi način.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!