Stres može da vam UNIŠTI zdravlje! Ovo morate da izbegavate

www.astrousluge.com/I. P. M. | astro 2019-02-02 16:46:41 2019-02-02 16:46:41

Ne radite to!

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ponekad delujete arogantno u poslovnom okruženju i to se može na neki način negativno odraziti na komunikaciju i odnose sa vašim kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav je pred vama. Možete da očekujete razrešenje neke emotivne dileme. Niste spremni da se upustite u sasvim ozbiljnu vezu, neke kočnice imate.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da ćete imati neki vid komplikacija tokom ovog dana. Ne očekujete baš sve one poteškoće koje vam se dešavaju iznenada.

LJUBAV: Sasvim otvoreno pokazujete partneru kako se osećate, nadajući se da će on imati razumevanja za vas. Možete da očekujete da ćete uspeti da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete povoljan period za početak treninga, dijete ili bilo kakve aktivnosti. Pred vama je povoljna faza za mršavljenje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vam je potreban saradnik u kojeg možete imati maksimalno poverenje i koji će vam biti desna ruka. Pred vama j faza u kojoj ćete tragati za pomoćnikom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Pred vama je faza u kojoj možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju zdravlja i razrešenjima problema iz prošlosti.

RAK

POSAO: Ako sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, moguće je da ćete imati neka neslaganja sa njom. Pred vama je period u kojem može da bude komplikacija.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da će se neke stvari sada okrenuti protiv vas i voljene osobe. Pred vama je faza u kojoj ćete imati česte svađe i nesuglasice.

LAV

POSAO: Dolazite do značajnog finansijskog poboljšanja zahvaljujući svojoj taktici i idejama koje ste imali. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Uživate u zanimljivim trenucima sa voljenom osobom. Dobro se osećate kada ste zajedno i srećni ste jer imate jedno drugo. Možete da se nadate novim, pozitivnijim okolnostima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem. Očekuje vas stabilno stanje kao i šansa da se posvetite sebi i svojim potrebama danas.

DEVICA

POSAO: Poslovni partner će vam staviti do znanja da ima puno poverenja u vas i vaša saradnja će napredovati kroz nove projekte. Možete da očekujete da će biti pozitivnih preokreta.

ZDRAVLJE: Pazite se u saobraćaju. Potrudite se da izbegavate probleme u bilo kom smislu danas. može doći do fizičkih povreda i drugih neželjenih situacija.

VAGA

POSAO: Svakodnevne obaveze uzimaju svoj danak i sve više ste opterećeni svojim poslom. Potrudite se da bez obzira na obaveze uvek nađete dovoljno vremena za opuštanje.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo smireniji u kontaktu sa voljenom osobom jer ponekad delujete preterano nervozno. Potrudite se da budete spontani i prirodni. Nemojte da glumite.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati više slobodnog vremena i da ćete uživati u tome. Konačno vas posao ne opterećuje. Pred vama je faza u kojoj ćete biti raspoloženi za druge stvari.

LJUBAV: U potrazi ste za osobom koja ima iste životne ciljeve kao i vi. Vaša potraga može potrajati ali je vredna truda. Spremni ste da se na pravi način posvetite ljubavi kada vam dođe.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas i to bi moglo da vam stvara nestabilnosti i poteškoće na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.

PREPORUČUJEMO I:

STRELAC

POSAO: Razmišljate o tome da promenite posao ili radno okruženje jer vam trenutna situacija ne odgovara. Potrudite se da se raspitate i da se pokrenete oko sklapanja kontakata.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas napeta situacija. Bolje je stanje ukoliko ste slobodni, nemate brige ili opterećenja na polju ljubavi. U tom slučaju ste lepo i raspoloženi.

ZDRAVLJE: Mogući su problem sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani i pazite na rok trajanja namirnica koje unosite. Moguć je stomačni virus ili neko manje trovanje.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa osobom sa kojom već duže vreme pregovarate. Očekuje vas povoljan dan tokom koge će se poslovi pozitivno pokrenuti.

LJUBAV: Ostavljate dobar utisak na osobu koja vam se dopada već neko vreme. Uskoro ćete imati šansu za romantičnu vezu sa njom. Možete da se nadate povoljnim okolnostima.

VODOLIJA

POSAO: Imate potrebu da budete veoma aktivni i da rešite neke obaveze koje su duže vreme čekale na vas. Potrudite se da se maksimalno posvetite svojim poslovnim ciljevima.

LJUBAV: Očekuju vas jako lepa dešavanja sa osobom koja je u vama probudila emocije koje duže vreme ni sa kim niste imali. Spremni ste da joj pokažete da biste želeli vezu.

ZDRAVLJE: Glavobolja bi mogla da vas prati. Možete da očekujete probleme vezane za migrenu. Izbegavajte napete situacije. Odmarajte. Posavetujte se sa lekarom.

RIBE

POSAO: Saradnja sa osobom iz dalekog inostranstva može da bude jako dobra za vas. Očekuje vas povoljan period za posao. Pred vama je faza u kojoj može biti novih dešavanja.

LJUBAV: Najbolje se osećate kada ste pored voljene osobe i ne postoji bilo šta što bi to moglo da promeni. Moguće je da ste prepušteni lepim emocijama koje delite i da u tome uživate.

ZDRAVLJE: Višak energije je naglašen kod vas pa možete imati koristi od bavljenja sportom. Usmerite se ka najbližoj teretani ili organizujte sebi neki vid rekreacije.

Expand player
Pogledajte više