PROMENITE SVE ŠTO VAŠEM OKU SMETA Saznajte šta predlaže horoskop, kako da provedete nezaboravan vikend pred vama!

Slede dani u kojima ćete poželeti da povedete računa o sebi, svom izgledu i zdravlju..

MORE, PRIJATELJI, ZABAVA, ODMOR
Foto: Shutterstock, ilustracija

Petak je dan kada će Mesec ući u znak Device, dok će Venera obrazovati kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt nam pruža mogućnost da osvestimo svoje lične potrebe jer predstavlja šansu za buđenje i oslobađanje od svega onoga što nas sputava da slobodno i iskreno volimo.

 

Uran nas podseća koliko je važna sloboda izbora, dok Venera vodi računa da joj sve bude udobno uz jedan osećaj lakoće. Postavite sebi pitanje koliko ste iskreni prema sebi, jer onoliko koliko ste iskreni prema sebi, iskreni ste i u svojim odnosima, što je preduslov za harmoniju istih. Pažnju vam može privući sve što je neobično i drugačije, pa ćemo poželeti da promenimo nešto kod sebe, što se može ticati i ličnog izgleda.

HOROSKOP ZA 2. AVGUST Stižu lepe vesti! Dobro sklopljen posao daje rezultate, očekuje vas veliki novčani DOBITAK!

Alkohol, koktel, piće. žurka, proslava
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iskoristite ga na najbolji mogući način!

Budući da će Mesec biti u znaku Device i u subotu, tog dana bi trebalo negovati tačnost i preciznost. Možete otpočeti zdrav režim ishrane, obratiti pažnju na svoju fiziologiju i šta vam vaše telo poručuje. Važno je da misli i osećanja budu sinhronizovani, jer će vam to pružiti jedan čist osećaj.

 

U nedelju popodne, Mesec će ući u znak Vage, pa će sva pažnja biti usmerena na odnose u kojima možemo postignuti harmoniju i pronaći zajednička rešenja. Ovo je dan kada možete estetski menjati sve ono što vašem oku zasmeta. Naglašena je diplomatičnost i želja da se drugima udovolji.

posao, kolege, stres, tim, uspeh
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi