Putovanje
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam doneti bolju zaradu. Potrudite se da se na ovom polju pokažete upornost i spremnost da se borite za svoje ambicije.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je takođe zainteresovana za vas. Uskoro vas očekuje početak nove veze. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa masnoćama. Mogući su i problemi sa krvnim sudovima.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Očekuju vas manji problemi koje niste mogli da predvidite. Pokušajte da smireno prihvatite nove okolnosti. Pred vama je faza koja donosi nestabilnost na poslu.

LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i želite da date sebi vremena da o svemu dobro razmislite. Važno je da ne srljate sa novim odlukama na ovom polju danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim infekcijama. Pred vama je period u kojem ćete imati neke probleme sa zdravljem. Posvetite se sebi i svojim potrebama, jačajte imunitet.

BLIZANCI

POSAO: Očekujete mnogo ali današnji dan nije povoljan za sve vaše ambicije. Biće potrebno da pokažete strpljenje kako biste tek na duže sraze mogli da ostvarite bolje stanje na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da smatrate da se sa voljenom osobom preterano razlikujete sa očekivanjima i pogledima na svet. Važno je da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Pred vama je faza koja ukazuje na moguće probleme sa urinarnim traktom. Posetite lekara i posavetujte se oko svega što vas muči.

Žena, bolovi, kičma, kosti, leđa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Imate dosta obaveza i nije vam lako da se organizujete. Moguće je da se osećate preopterećeno. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme sa poslom.

LJUBAV: Imate jake emocije prema partneru i želite da mu pokažete da je vaša ljubav jača od svega. Potrudićete se da uspete kao par. Uradićete ono što je do vas kako bi vam se odnos pokrenuo.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da unosite više vitamina i da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte bilo kakve rizike na ovom planu danas.

 

LAV

POSAO: Za sada se potrudite da maksimum svoje energije u svoj posao. Možete da očekujete da će vam se trud isplatiti. Potrudite se da na ovom polju date sve od sebe danas.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da ima dost toga da vam pruži. Spremni ste da se upustite u novu ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa vidom u narednom periodu. Trebali biste da posetite oftamologa radi redovnog pregleda.

devojke, naočare, sunce, sreća, radost, moda

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Sve teče prilično opušteno kada je vaš posao u pitanju. Možete da računate na pozitivne okolnosti. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke manje probleme na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, voljena osoba vam postavlja neke uslove koji vam se ne dopadaju. Moguće je da se osećate ucenjeno. Dosta problema je pred vama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku. Očekuje vas faza u kojoj zbog stresa možete da imate probleme sa varenjem i probavom. Važno je da pazite šta jedete i da uzimate dovoljno tečnosti.

VAGA

POSAO: Za sada je najbolje da pokažete strpljenje. Neke stvari će se rešiti i bez preteranog uticaja i truda sa vaše strane. Imaćete sreće i kada to ne budete mislili i očekivali.

LJUBAV: Očekuje vas jako povoljan dan za nova ljubavna dešavanja. Osoba koju upoznajete može delovati pozitivno na vas. Pred vama je faza u kojoj ćete imati lepe promene.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da ojačate svoj imunitet i da povedete više računa o sebi. Posvetite se sebi i svom zdravlju u narednoj fazi.

PREPORUČUJEMO:

 

ŠKORPIJA

POSAO: Potreban vam je nečiji savet jer ne znate kuda treba da se usmerite kako bi došlo do poslovnog napretka. Moguće je da ćete imati neke komplikacje na ovom planu.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da birate između više kandidata za vezu. Može se reći da ste vrlo privlačni i šarmantni. Očekuje vas povoljan period za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Moguće su hronične tegobe kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni brojnim smetnjama.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

STRELAC

POSAO: Vi možete da postignete značajan uspeh na polju posla počevši od današnjeg dana pa na dalje. Očekuje vas period u kojem ćete biti generalno zadovoljni dešavanjima na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba od vas zahteva maksimum pažnje i posvećenosti. Ukoliko joj to pružite, lepo ćete se slagati. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Povedite računa o zdravlju i idite na redovne lekarske kontrole. Potrudite se da stil života prilagođavate svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Trenutno ste u fazi koja na poslovnom polju može da bude prilično usporena i zato je važno da budete strpljivi. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke manje kočnice.

LJUBAV: Razmišljate o bivšoj ljubavi i priželjkujete da budete ponovo sa njom. Moguće je da ćete inicirati kontakt kako biste uspeli da otkrijete da li ona još oseća nešto prema vama.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete imati neke probleme na ovom polju. Mogući su problem sa anemijom, nedostatkom gvožđa. Posavetujte se sa lekarom.

Pacijent, lekar, bolnica, pregled

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa da ne napravite neku veću grešku na poslu tokom ovog dana. Planete vam nisu naklonjene i važno je da danas ne rizikujete sa poslom i novcem.

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubavne promene! Ako ste u vezi koje ste želeli da se oslobodite, imaćete priliku za to. Važno je da budete iskreni prema sebi povodom svojih želja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma skloni nervozi i stresu. Posvetite se sebi i svojim potrebama, nađite način da se opustite.

RIBE

POSAO: Saradnici će od vas tražiti pomoć ili uputstvo za neki posao. Možete da očekujete veće odgovornosti danas. Posvećeni ste svom poslu i obavezama pa će vam se to i isplatiti.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada će pokazati inicijativu ka vama. Ovo je vaš srećan dan na polju ljubavi! Možete da očekujete da će sve da krene jednim jako povoljnim i dobrim tokom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o tegobama koje su vezane za urogenitalni trakt takođe. Posetite lekara.

Evo o čemu horoskopski znak mašta i koje su njegove skrivene želje!

Škorpija mašta o tajnoj ljubavnoj vezi, a žena Strelac večito žudi da otputuje... Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan: mašta o putovanju na najudaljeniju tačku na planeti jer baš tamo još niko nije bio. On jednostavno mora da pokuša pa kud puklo da puklo!

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

 

Komentari (1)

maca

30.08.2019 07:55

Sve najbolje, super ste