ljubav, feng šui, labudovi
Shutterstock
ljubav, feng šui, labudovi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Svi mi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji je partner fin, pažljiv i odnosi se prema njima s poštovanjem. Neki horoskopski znaci su posebno srećni u ljubavi.

Evo kojim znakovima zodijaka su zvezde posebno naklonjene kada je reč o romansi i izboru partnera.

1. Jarac

Iako su Jarčevi poznati po tome što su oprezni, oni izgleda imaju šesto čulo kada se radi o ljubavi. Oni proučavaju ljude i mogu napraviti razliku između osobe koja se pretvara da je fina i one koja to zaista jeste. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da to ima i njihov partner. Uz sebe žele nekoga ko će ih podržati u vreme krize, ko će moći da ih nasmeje i s kim će moći da provedu kvalitetno vreme. Kada Jarac bira, on bira mudro.

2. Ribe

Romantika i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I one se oslanjaju na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav. Ovaj je znak zodijaka intuitivan i vidi ispod površine. Kada se Ribe oslone na svoj unutarnji glas, znaju da izaberu savršenog partnera za sebe. S druge strane, kada zanemare instinkt i slušaju savete drugih ljudi, najčešće pogreše u izboru.

Par, dan zaljubljenih, ljubav, veza, poklon

Shutterstock

Foto: Shutterstock

3. Devica

Device imaju odličan ukus kada je odabir partnera u pitanju, ali ne zato što imaju sreće. One su radile na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da nađu najbolju osobu za sebe. Device su senzibilne, pametne i uče iz svojih grešaka. One prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primjećuju i mnoge stvari koje drugima promiču. Oni koji su počeli vezu s Devicom obično nisu svesni da je taj početak samo probno razdoblje jer će se ovaj znak zodijaka opustiti i posvetiti tek kad ustanovi da je u tom partneru pronašao sve što traži.

4. Bik

Bikovi imaju savršen ukus za sve, pa i za partnere. Oni znaju dobro pročitati ljude pa će nakon prvog susreta razmotriti sve negativne i pozitivne strane osobe kako bi odlučili hoće li biti sledećeg sastanka. Bikovi ne rade ništa olako i kada se obavežu, sigurni su da je ta osoba prava. Oni žele celi paket, ali ne traže savršenstvo.

Ljubav zaljubljeni srce muvanje par

Shutterstock

Foto: Shutterstock

5. Rak

Ljubav i porodica su najvažniji Rakovima pa su pažljivi pri izboru partnera. Oni se oslanjaju na to da će ih njihova intuicija odvesti do prave osobe. Partneri ovog znaka zodijaka trebaju da budu saosećajni, kreativni i pažljivi jer oni neće traćiti vreme na nekog ko nije fantastičan. Oni smatraju da su čak i njihovi bivši partneri fenomenalni i zato najčešće ostaju u kontaktu s njima. Kada su u vezi, Rakovi daju celog sebe.

6. Vodolija

Vodolija možda nije najemotivniji horoskopski znak, ali je jedan od najinteligentnijih, zbog čega često zna da izabere partnera koji mu odgovara. Neke Vodolije nedugo po upoznavanju partnera ulaze u ozbiljnu vezu. Njihov partner mora da bude zabavan, fin, zanimljiv, kreativan i radoznao.