Muškarac
Profimedia.rs
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Profesionalna astrološkinja Ruby Sabbath Wolfe otkrila je za Bustle da potreba za slobodom često zavisi od podznaka koji je vezan za određenu osobu, no i to da su osobe kojima je potreban prostor u vezi najčešće rođene u sledeća tri horoskopska znaka.

PROČITAJTE I:

 

Ovan

Ovnovi su vrlo nezavisne osobe koje se vole oslanjati same na sebe. Iako važe za odane partnere, njima je jednostavno potrebno vreme koje će provesti bez partnera kako bi imali slobodan um za stvaranje, razmišljanje i rad na sebi.

Žena, tuga, raskid, samoća, depresija

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

Blizanci

Premda su izuzetno društveni, Blizanci su osobe kojima je svakodnevno potrebno barem sat vremena koje će provesti isključivo u vlastitom društvu. Oni su veliki avanturisti i ako osete da njihov partner nije na istom nivou što se neustrašivosti i želje za adrenalinom tiče, spremni su otići sami na željeno putovanje smatrajući da je to jedino zadovoljavajuće rešenje.

Muškarac, tuga, raskid, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Jarac

Iako je jedan od njihovih najvećih strahova samoća, Jarčevi su osobe koje su sklone povlačenju u svoju "ljušturu". Pošto se ne vole predstavljati slabima i krhkima, Jarčevi vole često pobeći negde gde mogu biti sami sa svojim mislima kako bi racionalizovali sve probleme i vratili se jači nego pre.

PREPORUČUJEMO: