Poslovna žena Posao Administracija Brige Problemi Papirologija
Shutterstock
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Mogući su manji konflikti sa kolegaama sa kojima ste ranije imali generalno dobar odnos. Važno je da se potrudite da vi sa svoje strane ne preterate u burnim reakcijama.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sigurna u svoja osećanja. Moguće su neke prepreke na putu do te veze. Trebaće vam vremena da biste uspeli da probijete sve blokade.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete u narednom periodu biti opterećeni problemima sa nervnim sistemom pa se pobrinite oko toga.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete imati neke kočnice na poslu. Veći deo dešavanja ne zavisi od vas. Sada je vreme da pustite da se stvari reše bez vašeg uticaja i da se odreknete kontrole...

LJUBAV: Moguće je da se vi i vaš partner dosta razlikujete u vezi pogleda na svet i budućnost. Pokušajte da popričate o tome šta smatrate da je neophodno kako bi vaša veza uspela.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima sa kičmom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na ovom polju.

Seks, ljubav, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za sudska rešenja ili bilo kakve formalnosti, moguće je da se to neće dobro završiti. Potrudite se da danas ne rizikujete sa bavljenjem papirologijom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je prilika za početak veze sa osobom u koju ćete se iskreno zaljubiti. Možee da očekujete da će vaš odnos ići u nekom neobičnom pravcu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol ali i gazirana pića. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa jetrom. Posetite vašeg lekara ako ste primetili bilo kakve tegobe.

RAK

POSAO: Finansije vam nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Očekuje vas vrlo promeljiv dan na tom polju. Moguće je da ste malo uplašeni zbog neizvesne situacije.

LJUBAV: Moguće je da vaša ljubomora pravi veći razdor u emotivnom odnosu sa partnerom nego što mislite. Pokušajte da budete fleksibilniji prema partneru. Prestrogi ste ponekad.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa debelim crevom. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete na polju zdravlja biti osetljivi i skloni brojnim poteškoćama, pa povedite računa o sebi.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Možete da se nadate tome da ćete uspeti da razjasnite neke važne probleme i situcije na poslovnom planu. Pred vama je period pozitivnih razrešenja i važnih odluka.

LJUBAV: Niste sigurni u to da li vam osoba koja vam se dopada šalje signale da je zainteresovana ili je sve samo slučajnost. Nemojte da isključujete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Moguće je da ćete biti skloni problemima i infekcijama na ovom polju. Moguće su neke poteškoće i otežanja.

DEVICA

POSAO: Haotična situacija vam stvara osećaj velikog pritiska. Niste zadovoljni poslovnim okolnostima. Moguće je da dunoko u sebi priželjkujete veće promene na ovom polju.

LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od voljene osobe i da sebi pružite malo više slobode. Jedino tako ćete znati šta želite. Nemojte na stvari gledati uskogrudno.

ZDRAVLJE: Prehlada je moguća jer vam je imunitet oslabljen u ovom periodu. Skloni ste infekcijama i nekim poteškoćama na ovom planu pa povedite računa o zdravlju.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Ukoliko ste planirali da radite posao od kuće ili da premeštate lokaciju posla, povoljan vam je dan za to. Možete da očekujete da ćete imati dobre promene.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Dobijate pažnju suprotnog pola veoma lako jer imate prirodnu zavodljivost u sebi. Očekuje vas povoljan dan za promene i nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da varira i oscilira. Skloni ste problemima sa aritmijom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega što vas muči.

ŠKORPIJA

POSAO: Želite da zadržite stabilnost na poslovnom planu, a da bi u tome uspeli biće vam potrebno mnogo truda. Važno je da budete uporni i da pokažete dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Imate poverenja u voljenu osobu koja pokazuje da želi da gradi sa vama zajedničku budućnost. Moguće je da je vaš odnos krenuo putem napredovanja na neki način.

ZDRAVLJE: Prija vam da odmarate. Možete da očekujete da će vam današnji dan generalno biti povoljan za to da se malo oporavite od napornog tempa koji ste imali ranije.

Joga meditacija proleće leto opuštanje

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Dolazi vam prilika da napredujete ili da polako dođete do dosta bolje zarade nego pre. Pred vama je period u kojem ćete imati neka nova dešavanja koja će vam biti značajna.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, u večernjim časovima je moguć jedan zanimljiv susret. Moguće je da ćete biti spremni za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem možete da imate manje probleme sa holesterolom ali takođe možete da budete i skloni gojenju.

JARAC

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan za polje posla. Sve okolnosti će vama ići u prilog i bićete zadovoljni. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste zbog toga. Pored nje osećate iskrenu ljubav za kojom ste jako dugo čeznuli. Očekuje vas dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite više tečnosti. Potrudite se da stvarate svakodnevno zdrave navike koje ćete održavat u kontinuitetu i tako doći do oporavka.

bračni par, brak, veza, ljubav, raskid, razvod

Profimedia

 Foto: Profimedia

VODOLIJA

POSAO: Pod velikim pritiskom obavljate veći deo posla i niste zadovoljni okolnostima. Moguće je da želite promenu. Vreme je da se trgnete i da uzmete stvari u svoje ruke.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za emocije. Ukoliko su postojale manje razmirice sa voljenom osobom uspećete da ih rešite. Važno je da budete dovoljno iskreni prema njoj.

ZDRAVLJE: Metabolizam vam je malo usporen. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa varenjem i da će vam ovaj dan iz tog razloga biti na neki način naporan.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete potpisivanje nekog ugovora ili sklapanje saradnje koja će vam biti značajna na duže staze. Važno je da budete istrajni u svojim namerama i ambicijama.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja. Uskoro ćete doći do pomirenja i nastavka veze. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani ovaj put.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo od virusa. Moguće je da ćete biti skloni nekim infekcijama na ovom planu. Pred vama je perod u kojem ćete imati poteškoće i sa sinusima.

Ovo su karakteristike vašeg horoskopskog znaka koje su pogrešno protumačene!

AUTOR: Stil/M.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 08:36 - 22.08.2019. 09:44 Zaboravite na sve što ste do sada znali o vašem horoskopskom znaku! Ove osobine su pogrešno protumačene... Foto: Shutterstock, ilustracija Sigurno ste već nekoliko puta čitali koje karakteristike ima vaš horoskopski znak, ali astrolozi su napravili jednu veliku grešku, piše Stil/Lovesensa.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati