Neko je bacio oko na vas iz okruženja! Očekuje vas vrela avantura!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-08-19 16:10:43 2019-08-19 16:10:43

Univerzum šalje poruku...

Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imaćete sreće da ostvarite sve planove koje ste želeli. Povoljan vam je dan za poslovna razrešenja. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta uspeha na polju posla.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo i susret sa osobom koja će biti zainteresovana za ozbiljnu vezu. Možete da se nadate dobrim promenama.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilnu situaciju na svim poljima i da ćete biti generalno zadovoljni.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija i bićete zadovoljni zbog toga. Konačno vam dolaze bolji dani. Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju ovo polje.

LJUBAV: Osećate se jako dobro pored partnera i nemate brige kada je on u pitanju. Možete da računate na povoljan ishod događaja koji su vas brinuli u prethodnoj životnoj fazi.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Potrudite se da budete fizički aktivni i da se posvetite svom zdravlju. Redovni treninzi i zdrava ishrana će vam prijati.

BLIZANCI

POSAO: Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa njima. Pred vama je pozitivan period u kojem ćete ostvariti dobre rezultate.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi i lepo se slažete. Ovo je faza emotivne stabilizacije u kojoj ćete moći da uživate. Pred vama je odličan period na ovom polju.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme na ovom planu. Pred vama je period u kojem će vas pratiti tegobe sa iritacijama.

RAK

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa vam danšnji dan može biti malo teži. Važno je da se organizujete na dobar način kako bi uspeli sve da postignete.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa nekim ko je rođen u vatrenom znaku. Spremni ste za flert! Pred vama je povoljan period u kojem ćete ostvariti sve svoje ambicije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i ne očekuju vas problemi sa zdravljem. Možete da računate na dobar dan u kojem ćete uživati. Iskoristite ovaj vikend za opuštanje.

PREPORUČUJEMO:

 

LAV

POSAO: Pred vama je mogućnost da odmorite jer vas ne očekuje preveliki broj obaveza. Dan je sasvim opušten i očekuje vas odlična faza. Možete da se nadate povoljnim preokretima.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete poznanstvo preko prijatelja ili zajedničkih poznanika, posrednika. Uspećete da ostvarite stabilizaciju na ovom polju ako imate partnera.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan i da će vam sudbina biti generalno naklonjena. Sreća je na vašoj strani.

via GIPHY

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da će te uspeti da ostvarite planove koje imate za današnji dan. Povoljna situacija na poslu vas raduje i donosi vam osećaj rasterećenja.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Vodolijom. Ovaj put pravite nove, neobične izbore na ljubavnom polju i pokazujete svima da ste spremni da menjate svoje šablone.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku. Moguće je da ćete imati neke probleme sa crevima. Želudac vam je takođe osetljiv. Potrudite se da budete oprezni na ovom polju.

VAGA

POSAO: Nervoza može da vam poremeti balans koji ste uspeli da steknete u poslovnom okruženju. Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo izazova na ovom polju.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja i da osvojite osobu koja vam se dopada već neko vreme. Povoljan je dan za ljubav. Posvetite se svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da mnoge zdravstvene probleme rešite ako na vreme budete uveli promene koje su vam potrebne.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno volje da se bavite poslovnim problemima i da biste dan najradije prespavali. Vikend je u toku pa bi svakako i bilo dobro da malo predahnete.

LJUBAV: Niste ostvarili osve ono što ste imali u planu za današnji danas. Moguće je da ste zbog toga malo nezadovoljni. Potrebno vam je vreme da se pomirite sa negativnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate komplikacije na polju zdravlja ako na vreme ne povedete više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Želite da pokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu, ali nikako da dođete do izražaja na pravi način. Potrebno vam je vreme ali i drugačije okruženje.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom. Uživaćete u pozitivnim dešavanjima i romantici. Možete da očekujete odličan period za emotivno polje.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena u narednom periodu i da ćete uspeti da ostvarite dobro stanje na polju zdravlja.

JARAC

POSAO: Pokušajte da se ne opterećujete previše danas jer nije povoljan dan za nove poduhvate. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima sa poslovnim saradnicima.

LJUBAV: Osećate se usamljeno. Imate utisak da je u vama toliko ljubavi koju možete da pružite ali nemate kome. Potrebno je da prođe još vremena kako biste našli pravu osobu.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza je moguća kod vas u nardnom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da radite na sebi i da menjate svoje zdravstveno stanje i navike.

VODOLIJA

POSAO: Nalazite se pred nekom važnom poslovnom odlukom. Moguće je da imate dilemu u kom pravcu da krenete. Očekuje vas period u kojem će vaša zrelost biti na ispitu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji će vas dovesti do novog poznanstva. Pred vama je faza u kojoj će vam ljubav biti na prvom mestu.

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Osećate se dobro u svojoj koži, stanje vam je stabilno i generalno ste lepo raspoloženi. Pred vama je odličan period.

RIBE

POSAO: Neophodno je da se bolje informišete po pitanju svih segmenata posla ako želite da ostvarite napredak. Potrudite se da radite na tome da se više edukujete.

LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice koje ste imali sa voljenom osobom u prethodnom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod tenzijom ali stvari morate da raščistite.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas očekuje u narednom periodu. Potrudite se da nađete dovoljno vremena da radite vežbe za kičmu. Posavetujte se sa fizioterapuetom.

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Expand player
Pogledajte više