Imate mogućnost da konačno osvojite ljubav svog života! Načinite prvi korak!

www.astrousluge.com/M.M. | astro 2019-09-23 13:08:39 2019-09-23 13:08:39

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas...

Shutterstock

OVAN

POSAO: Nemojte da se zalećete sa novim poslovnim odlukama i pokažite da ste spremni da sačekate da se stvari reše same. Važno je da u ovom periodu imate dovoljno strpljenja.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da postoje neke tajne između vas i voljene osobe. Očekuje vas faza u kojoj će vm biti potreban iskren razgovor o nekim temama.

ZDRAVLJE: Naglašeni su problemi sa probavom kod vas. Mogli bi da vas opterećuju problemi sa varenjem. Povedite više računa o navikama koje imate na polju ishrane.

PROČITAJTE I:

 

BIK

POSAO: Niste sigurni koji bi trebao da bude vaš sledeći potez na ovom polju. Potrebno vam je vreme da odlučite šta dalje. Potrudite se da budete organizovaniji i metodičnji na neki način.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu koja će veoma lako probuditi novo interesovanje u vama. Možte da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa kašljanjem, kijanjem a može da vam se javi i sklonost ka prehladi.

BLIZANCI

POSAO: Veoma težak dan vas očekuje. Potrudite se da budete dovoljno prizemni i da izbegavate bespotrebnu dramu. Važno je da budete spremni da se na neki način i žrtvujete za posao.

LJUBAV: Izuzetno ste zabrinuti za svoju poslovnu situaciju, pa voljenoj osobi ne možete da pružite svoj maksimum. Moguće je da vaš ljubavni odnos sada polako pada u drugi plan.

ZDRAVLJE: Nije vam povoljan period, posetite lekara. Važno je da se potrudite da živite zdravo i da se više posvetite svojim potrebama u narednoj fazi. Izbegavajte toksine i štetne materije.

RAK

POSAO: Lako se može desiti da dođe do nepredviđenih komplikacija i preokreta na polju posla. Moguće je da se ne osećate više tako sigurno na svom radnom mestu kao do sada.

LJUBAV: Razočarani ste i osećate se jako loše. Potrebno vam je dosta vremena da prevaziđete nesrećno iskustvo iz prošlosti. Moguće je da postoji dosta problema koji vas opterećuju.

ZDRAVLJE: Problemi nastaju zbog umora. Važno je da nađete više vremena kako biste se naspavali. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje i potrebe koje imate.

LAV

POSAO: Ne žurite kada radite svoj posao, potrudite se da budete dovoljno skoncentrisani i da izbegavate pravljenje grešaka. Maksimalno se posvetite stvaranju bolje koncentracije.

LJUBAV: Iako ste mislili da želite da raskinete, u vama se javljaju nove emocije ka osobi sa kojom ste u vezi. Ne osećate se baš najbolje i potrebno vam je neko vreme da prebolite prišlost.

ZDRAVLJE: Psihički ste veoma napeti i dosta toga vam smeta. Moguće je da ćete na nervnoj bazi biti skloni i problemima sa zdravljem. Vreme je da nađete način da se relaksirate.

DEVICA

POSAO: Izgubili ste nadu da će se situacija na sadašnjem poslu popraviti i spremni ste da tražite neko novo radno mesto. Pred vama je period u kojem ćete imati neke nedoumice.

LJUBAV: Iako umete da budete veoma fleksibilni, danas vam dosta toga smeta i skloni ste svađama sa partnerom. Pred vama je period u kojem ćete osećati veliku dozu tenzije.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervnim sistemom. Očekuje vas faza u kojoj ćete u većoj meri biti skloni poteškoćama sa zdravljem. Oko svega se na prvom mestu posavetujte sa lekarom.

PREPORUČUJEMO:

 

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati manje konflikte sa onima koji su na položaju iznad vas. Potrudite se da u nekim situacijama ipak pokažete da umete da budete diplomatični.

LJUBAV: Distanca između vas i voljene osobe traje već neko duže vreme. Moguće je da se pojavila treća osoba koja pridobija vašu pažnju. Pred vama je faza koja donosi krizu u vezi.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima i kostima. Važno je da redovno radite vežbe istezanja kao i da pazite na to da se ne forsirate previše. Pazite da ne dođe do nekih manjih povreda.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko planirate put možete da se nadate dobrim okolnostima. Povoljan je dan i za bilo kakvu prodaju. Generalno vam je sudbina na polju posla sada veoma naklonjena.

LJUBAV: Dopada vam se jedna neobična osoba sa kojom imate polu-prijateljski odnos. Flertujete i ispitujete svoje mogućnosti na ovom planu ali niste spremni za konkretan korak još.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Moguće je da ćete imati neke poteškoće na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni promenljivom stanju na polju zdravlja.

STRELAC

POSAO: Brinu vas troškovi koji dolaze u narednom periodu. Moguće je da će vam trebati neka manja pozajmica. Važno je da u budućnosti pravite racionalniju konstrukciju finansija.

LJUBAV: Gubite poverenje u partnera jer imate osećaj da je po mnogim pitanjima veoma neiskren prema vama. Možee da očekujete period u kojem ćete imati neke probleme.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije na polju zdravlja. Imunitet vam je u fazi opadanja pa možete da budete skloni brojnim problemima na ovom polju. Posvetite se svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Imate utisak da nisu svi posvećeni poslu u onoj meri u kojoj ste vi. Smatrate da se zato neke stvari odugovlače i da dosta toga ne može da se realizuje onako kako biste hteli.

LJUBAV: U braku niste bašli svoju sreću i moguće je da se osećate nekako prazno. Ako ste slobodni, dopada vam se Riba ili Blizanac. Moguće su zanimljive promene u ljubavi.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi u narednom periodu. Posvetite se više svom zdravlju i vodite računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Današnji dan vam može doneti neke otežavajuće okolnosti kada je u pitanju polje posla. Važno je da se maksimalno potrudite oko toga da probleme strpljivo rešavate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv ljubavni rasplet. Ukoliko ste bili u paralelnoj vezi, sada se odlučujete za jednu osobu koja će vam doneti mnogo sreće u život.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Ako ste već do sada imali bilo kakve tegobe sa kardiovaskularnim sistemom sada je vreme da posetite lekara.

RIBE

POSAO: Pred vama je generalno dobar dan, možete da očekujete da ćete biti sasvim zadovoljni okolnostima u kojima ćete se naći na ovom polju. Poradite na boljoj organizaciji posla.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Važno je da date sve od sebe kako bi prema novoj osobi bili iskreni.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi su naglašeni kod vas. Čuvajte se nekih mogućih povreda u ovom predelu. Ukoliko se aktivno bavite sportom čuvajte se nekih uganuća i tome sl.

Ovo su 3 najgora bračna partnera u horoskopu!

AUTOR: Krstarica/A.K. DATUM I VREME: 21.09.2019. 11:00 Vodite računa! Foto: Shutterstock, ilustracija Rak Iako važi za najverniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati

 

Expand player
Pogledajte više