Par, raskid, tuga, depresija, svađa
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Rak

Iako važi za najverniji znak u horoskopu, to mu je jedina prednost. Kako piše Cosmopolitan, muškarci rođeni u ovom znaku najčešće se žene iz koristi, odnosno kako bi bez truda osigurali svoju budućnost, jer su po prirodi pasivni i lenji. Od njih u braku ne možete očekivati veliku pomoć. Osim toga, uglavnom su nezadovoljni pa stalno kukaju. Šta će vam to?

PROČITAJTE I:

 

Škorpija

Jedini način da imate skladan brak sa Škorpijom jeste da njemu prepustite sve odluke, piše Cosmopolitan. Muškarci rođeni u ovom znaku najčešće su dosta staromodni i ne vole kad žene vode glavnu reč pa, za razliku od Rakova, ne stupaju u brak iz koristi jer smatraju da su oni ti koji bi trebalo da izdržavaju porodicu. Ako ste spremne da se odreknete svoje ravnopravnosti, onda brak sa Škorpijom i nije tako loša ideja.

Strelac

Teško ih je zadržati u kući pa se pripremite na to da ga, ako se udate za jednog, nećete viđati često. Da biste ukrotile muškarca u znaku Strelca, morate da budete mudre i taktične, piše Cosmopolitan, a brak će vam biti skladan i ako delite ista interesovanja. U protivnom, bićete same i nesrećne.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati