PAZITE NA ZDRAVLJE I BUDITE KREATIVNIJI Horoskop za Lavove! Godina zemljane svinje za predstavnike ovog znaka biće pravi PAKAO!

Horoskop za 2019. za Lavove kaže da godina zemljane svinje za predstavnike ovog znaka neće biti uobičajena.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovo je godina kada treba da razmislite o svojoj misiji i duhovnom razvoju. Barem pronađite zanimljiv hobi ove godine, samo treba da počnete! I takođe počnite da istražujete svoj unutrašnji svet, razvijajući svoju intuiciju.

DOBAR, LOŠ, ZAO Težak je i sebi, kamoli drugima! Baš ovaj znak Zodijaka je ubedljivo NAJGORI u ljubavi!

 

Ljubav

Zaljubite se, držite srce otvoreno. Osećanja stimulišu vašu inspiraciju, pomažu vam da osetite radost života. Glavna stvar je da ljubavne avanture treba da budu samo radost. I mada u vašem ličnom životu mogu postojati i usponi i padovi, pokušajte da se koncentrišete na dobro. Uživajte u vezama i avanturama, ali ne žurite kod matičara. Ne ove godine.

ODUSTAJANJE IM JE DRUGO IME Osobe rođene u ova tri znaka Zodijaka su NAJVEĆI plačljivci!

Venčanje Mlada Nevesta Mladoženja Brak
Foto: Shutterstock

Karijera

Radite ne za novac, već za zadovoljstvo. Svaka profesionalna aktivnost bi sada trebalo doneti moralno zadovoljstvo. Glavno je da nađete sebe, svoj posao, poziv. Ako smatrate da niste na svom mestu, slobodno promenite posao. Neko se čak usuđuje da promeni profesiju ili da se uključi u radikalno različite aktivnosti. I to sa pravom.

ZVEZDE OTKRIVAJU VAŠ KARAKTER Saznajte koja rečenica vas opisuje prema horoskopskom znaku!

Novac

Finansijska situacija je stabilna. Naročito uspešne stvari će se desiti septembra. Ne dozvolite sebi da se bavite sumnjivim finansijskim avanturama, ne mešajte se u zajmove i ne pravite brzopleta ulaganja. Novac će biti dovoljan za tačno ono što vam treba. Samo ga koristite racionalno i inteligentno.

MISTERIOZNA I MRAČNA Vole da dominiraju, kako u krevetu tako i van njega! Nikada nećete pogoditi koja žena je najfatalniji znak Zodijaka!

Banka, kartice, žena, novac
Foto: Shutterstock

Obratite pažnju na organe za varenje. Takođe vodite računa o svom mentalnom stanju. Ovo je veoma važno. Za mentalnu ravnotežu će pomoći mantre i meditacija, nekim Lavovima molitve...

LAVU JE NAJVAŽNIJI, A NJEMU UOPŠTE NIJE POTREBAN Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

Bol, jetra, stomak
Foto: Shutterstock

Horoskop za čitavu 2019. godinu u svim sferama života, u ljubavi, radu i finansijama svejedno se svodi na potragu za harmonijom unutar sebe, pre svega. I tek tada će se manifestovati u različitim oblastima života kao blagostanje i prosperitet.

STIŽU RODE! Kuća puna radosti i smeha! Horoskop otkriva koliko ćete dece imati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi