OTKRIJTE ŠTA VAS ČEKA Horoskop prema ciganskim kartama daje odgovore na sva sudbinska pitanja

Predviđaju sudbinu.

Gatara, gatanje, veštica
Foto: Profimedia

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan, karte u horoskop kako bi predvidele budućnost. One proriču sudbinu, otkrivaju one koji su pravili i podmetali čini i usput prave lekove, čitaju neke molitve i bajalice da bi se čovek oslobodio čini.

Svaka ciganska karta na specifičan način pokazuje šta će se desiti u budućnosti, a evo šta vam ciganske karte proriču u narednom periodu:

OVAN: KUĆA – PORUKA – LOPOV

Iako Ovnovi u vezama pokušavaju da stabilizuju odnos sa partnerom, očigledno je da postoji veliko razmimoilaženje. Skloni ste da najvažnije probleme gurate pod tepih i bavite se samo sitnicama.

Slobodnima se život najviše vrti oko posla i više su skloni da kradu neke trenutke opuštenosti i zadovoljstva, nego da se u potpunosti posvete. Naglašene su kratkotrajne afere, neobavezni seksualni odnosi, veze sa zauzetim osobama.

Očekuju vas troškovi vezani za porodično domaćinstvo i popravke. Ako je neki simptom kratkotrajan, ali ima tendenciju da se ponavlja – posetite lekara.

Horoskop, astro, Zodijak
Foto: Shutterstock, ilustracija

BIK: NEŠTO NOVCA – POSETA – LJUBAVNIK

Bikovima ljubav neće ići od ruke u narednom periodu. Posao koristite kao izgovor, a ustvari niste zadovoljni na emotivnom planu. Niste usklađeni sa voljenom osobom i ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugom. Iako mu se previše posvećujete, posao vam je presipanje iz šupljeg u prazno. Niste adekvatno plaćeni za ono što radite i zato krivite horoskop, umesto toga, naoružajte se samopouzdanjem i hrabro napred. Zdravlje odlično.

BLIZANCI: PORUKA – NESREĆA – LJUBOMORA

Skloni ste aferama i očekuju vas problemi sa voljenom osobom. Suočićete se sa ljubomorom i pritiskom od strane voljene osobe. Zanimljivi ste suprotnom polu, ali više ćete privlačiti avanture i "zabranjeno voće".

Očekuje vas zabrinutost i nesigurnost u poslovnim odnosima. Osećate da trenutno nemate uticaja na dešavanja a informacije koje dolaze nisu optimistične. U brzini možete povlačiti pogrešne poteze. Savet je da pratite događaje i pokušate da se prilagođavate promenama. Prilivi novca su povremeni i nedovoljni da pokriju vaše troškove, koji konstantno rastu. Zdravlje dobro.

žena, anđeo, dobro
Foto: shutterstock

RAK: NOVAC – SREĆA – BOLEST

Rakovi u vezama ili u braku moraju nešto da menjaju. Temelji nisu poljuljani, ali je između vas počela da se uvlači kolotečina, i sve češće zatičete sebe kako se pitate – Šta nije u redu? Ljubav stavljate na drugo mesto, a neke druge stvari postaju vam prioritet. Vodite računa da trajnije ne poremetite odnose koji su vam važni.

Samo vam je posao i materijalna situacija u glavi. Iako vam nije lako da se izborite sa obavezama, svesni ste da sada morate da budete odgovorniji nego inače. Budite uporni i uspeh će sigurno doći. Psihički i fizički ste iscrpljeni.

Iza "lakih" zdravstvenih simptoma možda se krije nešto ozbiljnije. Na prvi znak bilo kakvih tegoba, obratite se lekaru.

LAV: KUĆA – POSETA – NEISKRENOST

Ukoliko se između vas i partnera uvlači sumnja ili nesigurnost, potrebno je što pre stvari izvesti na čistac. Samo jasni odnosi su sigurni odnosi. Što se slobodnih lavova tiče, možete pričati da želite da što pre nađete nekog pored koga ćete se smiriti, ali vaša dela govore potpuno suprotno. U poslu slušajte sebe i svoju intuiciju. Nećete pogrešiti. Moguće je trovanje hranom, pa izbegavajte brzu hranu i mesne prerađevine.

Konac, crveno, ljubav, magija
Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA: NADA– VERNOST – LJUBAVNICA

Na prvi pogled onima koji su zauzeti situacija uopšte nije loša. Nema problema, nema velikih iskakanja, nema ljubomorisanja, nema svađanja, nema svakodnevnih prepirki koje su vam zagorčavale život. Zaista treba da budete zadovoljni…ali, vi to niste…zašto? Pa možda iz tog razloga što se ne dešava ništa posebno, što se sve nekako odvija suviše sporo, suviše poznato, suviše jednolično.

Ne kukajte za akcijom, već uživajte u ovim trenucima mira. Slobodni…znate li vi šta hoćete uopšte? Samo vi nastavite da čekate da vam sreća sama od sebe, bez ikakvog vašeg truda, padne u krilo… lepo ćete se načekati, ni horoskop vam neće pomoći. Sve ono što priželjkujete profesionalno, kao da stalno izmiče od vas, realno gledano situacija nije loša ali nemate nikakav osećaj napredovanja. Pritajeno nezadovoljstvo je prisutno. Zdravlje odlično.

VAGA: NEISKRENOST – ČEŽNJA – POSETA

Vaše raspoloženje je dosta promenljivo što će se itekako odraziti na postojeće odnose. I dalje se sa partnerom provlače nedefinisane situacije, i tokom ovog meseca su mogući prekidi ili ozbiljniji poremećaji u vezama. Mogući povremeni kontakti sa strane, prevare, laži…jedna sveopšta zbrka u kojoj nema ni traga od poverenja. Moguće je da neko pokušava da ospori ono što radite ili se bar trudi da vas saplete na svakom koraku. Skloni ste stresu.

Karte
Foto: printscreen

STRELAC: NEPRIJATELJ – ISTINA – NADA

Preko trnja do zvezda…eto kratkog opisa za ljubavni život Strelčeva. Partnerski odnosi su pod velikim pritiskom, stvari nikako ne idu kako treba, ali isto tako imate i izuzetno dobru mogućnost da ovo sredite. Prisetite se svega što vas vezuje, popričajte i vratite se u kolosek. Savladavanje prepreka u poslovnim odnosima i sa saradnicima oduzeće vam dosta vremena i nerava. Očekuju vas dobici preko ženskih osoba. Zdravlje je solidno.

JARAC: NADA – NEPRIJATELJ – DAR

U partnerskim odnosima je red meda, red leda…ali je sve tako zanimljivo i slatko, pogotovo kada se „ratovanje“ završi poljupcima pomirenja. Pred slobodnima je izazov – neko vas jako privlači, ali neće tek tako lako da se prepusti vašim romantičnim izlivima.

Moraćete da se potrudite. Potrebno vam je da imate jaku konkurenciju na poslu da biste pokazali svoje najbolje kvalitete. Tek kroz borbu, osvajanje i "isterivanje" onoga što želite osećate se dovoljno sposobnim i jakim. Ako bude zdravstvenih problema, oni će biti brzo rešeni. Odlično se osećate.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA: ISTINA – LJUBAVNICA – TUGA

U emotivnim odnosima budite oprezni, horoskop savetuje iskrenost i otvorenost među partnerima, da ne bi došlo do tuđeg mešanja u vašu vezu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite samo deo svojih namera prema osobi koja vam se dopada, ali blokada i dalje postoji. Sve je spremno za unapređenje na poslu.

Neka vrsta promena, reorganizacije, moraće da nastupi. Možda ćete nekih saradnika, kolega, morati da se odreknete, ali ovo shvatite kao formu odbacivanja onoga što vas koči. Povremeno ćete imati padove raspoloženja i energije. Više provodite vremena van kuće da biste se oraspoložili.

RIBE: PISMO – LJUBOMORA – SVADBA

Nemojte dozvoliti da budete ona osoba koja po strani gleda kako su drugi srećni i zaljubljeni, a vi se osećate neispunjeno i nevoljeno. Za slobodne su prave prilike tu, ali morate prevazići neke prošle emotivne bolove, prošla povređivanja i dati sebi ponovo priliku za ispunjenost i zadovoljstvo.

U postojećim emotivnim vezama i brakovima moguće konfliktne situacije, porast ljubomore, neki glasovi i druge osobe ometaju vašu vezu. Biće potrebno da se vidi šta je od ovoga istina a šta ne. Vidi se naglašeno prisustvo konkurencije na poslu, kao i pokušaji dejstva protiv vas. Ne dozvolite sebi da padnete tako lako. Znate svoj put i sledite ga istom upornošću kao i do sada. Potvrde nekih poslova dolaze, kao i vesti o novcu. Budite oprezni u saobraćaju.

Otkrijte da li je vaše telo vaš saveznik ili neprijatelj
Foto: shutterstock

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sandrasalakk@gmail.com
  06/12/2019 - 18:57
  Fali skorpija
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi