HOROSKOP ZA 11. APRIL Dobijate priliku za poslovno putovanje! Obavezno ga prihvatite, doneće vam NEVEROVATNU ZARADU

Pogledajte šta vam zvezde poručuju...

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da će se pojaviti neki manji problemi danas. Povedite računa o tome da ne dođe do nekih gubitaka ili do neke štete.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni u svoja osećanja i zato odlažete konkretnije pomake sa osobom koja vam se udvara. Potrebno vam je vreme da odlučite. Dajte svoj maksimum.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv. Ovo je faza u kojoj ste vi skloni srčanim problemima. Posetite vašeg lekara radi detaljnijeg pregleda.

 

BIK

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite baš sve planove koje imate ali nećete imati neke veće probleme na poslu. Potrudite se da poradite na boljoj organizaciji svojih obaveza.

LJUBAV: Promenite svoj pristup prema osobi koja vam se dopada. Ako ne reaguje na vaše udvaranje ne treba da idete u krajnost. Važno je da pokažete da umete da povučete granicu.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas a ovo je faza u kojoj možete da budete i generalno skloni alergijskim reakcijama pa i o tome treba da povedete računa dodatno.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove jer možete lako doći do nekih problema ili gubitaka. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poteškoće na poslu.

LJUBAV: Zbunjeni ste i imate utisak da se voljena osoba na neki način poigrava sa vama. Raspoloženje joj je prilično promenljivo. Ako ste slobodni nije momenat za početak veze.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni bi mogli da vam predstavljaju problem. Povedite računa o boljoj higijeni usne duplje. Pred vama je period u kojem stanje može da bude problematično.

RAK

POSAO: Možete lako da napravite grešku na poslu danas, pa se potrudite da malo popravite svoju koncentraciju. Uradite ono što je do vas kako biste rešili neke probleme.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu ljubav i da se u sećanjima uvek vraćate na taj odnos. Važno vam je da ipak pokušate da date sebi šansu da nastavite dalje.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni hroničnom umoru kao i problemima koji su vezani za nizak pritisak i malaksalost.

LAV

POSAO: Pazite šta potpisujete jer biste lako mogli da napravite grešku. Nije vam povoljan dan za poslovno polje. Možete da očekujete da ćete imati neke move komplikacije.

LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom jer biste u suprotnom mogli da dođete do većeg konflikta. Potrebno je da se potrudite da budete više spremni na balansiranje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Organizujte svoje vreme tako da vam ostane više prostora za bavljenje sobom i sopstvenim potrebama i zdravljem.

 

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao koji je dosta bolji od starog. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da napravite iskorak u karijeri.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv period jer ćete imati više od jedne prilike za avanturu i flert. Spremni ste na nova dešavanja. Uradite ono što je do vas kako biste imali bolju situaciju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Važno je da nađete dovoljno vremena da budete fizički aktivni. Kada ste u dobroj kondiciji automatski se mnogo bolje osećate.

Žena, moda, odeća, pantalone, moderno
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pomoć od kolega po pitanju nekog projekta koji vam je važan. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta olakšavajućih okolnosti na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna veoma emotivna osoba koja od vas traži potvrdu da želite ozbiljnu vezu. Spremni ste da date i sebi i njoj šansu da počnete taj odnos.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Ukoliko imate bilo kakve tegobe na polju zdravlja, potrudite se da se na prvom mestu posavetujete sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete uspeh u sklapanju nove poslovne saradnje. Sada vam se otvaraju neka nova vrata. Važno je da budete postojani i uporni u ostvarenju svojih ciljeva.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa partnerom sa kojim ste ranije imali zanimljivu emotivnu priču. Pred vama je jako povoljan dan za ljubavne susrete.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Potrudite se da radite na sebi i da nađete način da se oslobodite nagomilanog stresa. Vreme je da se više pozabavite svojim zdravljem.

STRELAC

POSAO: Pokušavate da pokrenete neke promene po pitanju vašeg poslovnog statusa ali za sada vam to ne polazi za rukom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti malo usporen.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu moraćete da joj pokažete da ste spremni više da se trudite. Ako ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo u nekom čudnom okruženju.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i vrtoglavica. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor. Podjednako je važno i da se potrudite da redovno jedete.

Žena, bolest, bolensa žena, kijavica, zdravlje
Foto: Shutterstock/Ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da niste u kontaktu sa pravim ljudima i da do vas dolaze neke pogrešne informacije. Pred vama je period u kojem ćete imati neke poslovne kočnice i izazove.

LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa osobama suprotnog pola, pa mnogi misle da ste nedodirljivi i neosvojivi. Pred vama je period u kojem ćete imati neke emotivne blokade.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva. Moguće je da ćete biti podložni i problemima sa holesterolom. Povedite računa o svojim navikama i posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Iskoristite šansu koja vam se ukazala za poslovno putovanje. Bićete zadovoljni ishodom istog. Možete da očekujete da ćete imati dobre poslovne ponude.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomornim ispadima kojima sada možete da budete skloni. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Iako na drugim poljima imate neke probleme, uspešno vodite računa o sebi. Ne treba da dopustite da vam bilo šta bude ispred vašeg zdravlja.

RIBE

POSAO: Opterećeni ste problemima koje niste ranije uspeli da rešite... Potrudite se da se bolje organizujete ovaj put. Možete da očekujete malo teži dan na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača za kojeg niste zainteresovani ali vam zbog njega drugi ne prilaze. Za sada još nema većih promena na vašem polju ljubavi stanje je statično.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite štitnu žlezdu. Moguće je da imate neke probleme koji su povezani sa hormonima. Jako je važno da idete na redovne lekarske kontrole i da se čuvate.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi