Posao žena biznis laptop razgovor sastanak
Shutterstock
Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

OVAN

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju postoje ljudi koji se ne zalažu za iste stvari kao i vi. Smatrajte ih protivnicima. Vreme je da pokažete jasan stav na ovom planu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja u vama budi veoma pozitivne nove emocije. Moguće je da ćete se u budućnosti zbližiti još više i da će vam odnos napredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Pred vama je period u kojem ćete biti podložni stresu koji loše utiče na vaše zdravlje. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

PROČITAJTE JOŠ:

Novac, isplata, šalter

Tanjug/Filip Krainčanić

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan dan za poboljšanje zarade. Moguće je da ćete sklopiti neke nove poslove i da ćete biti zadovoljni njihovim ishodom.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vam bude jako zanimljiva. Pojavljuje se osoba o kojoj ste dugo maštali. Spremni ste za novu ljubav, prepuštate se emocijama.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas. Moguće je da ćete imati manje probleme sa plućima. Ako budete imali tegobe vezane za kašalj, obratite se lekaru.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je pomoć oko nagomilanih obaveza. Možete da računate na nekoga od mlađih saradnika. Pred vama je period u kojem ćete uspeti sve da raščistite.

LJUBAV: Pokažite više tolerancije u komunikaciji sa partnerom. Ako budete ostali tvrdoglavi nećete daleko stići sa njim. Važno je da pokažete da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme zbog anemije i sklonosti ka istoj. Menjajte navike u ishrani i posavetujte se sa lekarom.

Žena, posao, stres, rad, firma

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Želite da pokažete da posao koji radite može da se obavlja i na jedan lakši i drugačiji način. Spremni ste da date časove ili održite obuku neiskusnijim kolegama.

LJUBAV: Voljena osoba vam je privržena i na neki način se žrtvuje zarad vaše veze. Mada, možda vi to ne vidite na taj način. Važno je da o svemu razgovarate sasvim otvoreno.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Trebali biste da posetite darmatologa da se sa njim posavetujete oko svega.

LAV

POSAO: Moguće je da niste uspeli da ostvarite ono što ste želeli i da vam tokom ovog dana dolazi neko manje razočarenje. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće na poslu.

LJUBAV: Jako je važno da izdvojite više vremena za partnera i romantiku sa njim. Na taj način se vaš odnos može popraviti. Imate iskrena obostrana osećanja i važno vam je da budete zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi sa alergijskim reakcijama su naglašeni kod vas u narednom periodu. Osetljivi ste. Potrudite se da više vodite računa o svom zdravlju i da izbegavate faktore rizika.

Alergija na polen

shutterstock

Foto: shutterstock

 

DEVICA

POSAO: Polako dolazite do novih informacija. Možete da očekujete veoma koristan dan za vaše polje posla. Spremni ste da se posvetite svojim obavezama maksimalno.

LJUBAV: Ukoliko ste u ljubavnoj vezi očekuju vas turbulencije sa partnerom, a moguće i prekid. Dosta toga nije onako kako je bilo pre i to vam smeta, osećanja se polako smanjuju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. moguće je da ćete u narednom periodu imati probleme sa parodontopatijom takođe. Obavezni su za vas redovni pregledi kod zubara.

VAGA

POSAO: Uskoro vam dolazi nova poslovna ponuda koja će vam obezbediti priliku za napredovanje. Pripremite se za period u kojem će vam trebati dosta koncentracije za posao.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom nije onakva kakvu ste zamišljali. Moguće je da se javljaju prve dileme po pitanju braka. Imate utisak da biste možda trebali još neko vreme da sačekate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Potrudite se da pazite na svoja leđa i da ne podižete težak teret. Idite na redovne masaže i radite vežbe za kičmu i leđa.

Raskid, prevara, par, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

ŠKORPIJA

POSAO: Putovanje u inostranstvo se odlaže, ali to vam ne pada teško. Moguće je da ste i sami imali neki loš predosećaj. Vreme je da se malo distancirate od posla i da odmorite.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni očekuje vas flert sa Devicom. Pred vama je povoljan period za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana biti puni energije. Važno je da svoju snagu iskoristite na pravi način, za dobre ciljeve.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste očekivali priliv novca, moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni. Planovi se ipak menjaju. Spremni ste da se prilagođavate okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Nova šansa za neobaveznu avanturu je pred vama ali vi se premišljate. Moguće je da sada ipak želite nešto značajnije i da vam više nisu dovoljna samo povremena viđanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Važno je da pazite da ne dehidrirate. Izbegavajte izlaganje jakom suncu i štetnim UV zracima. Čuvajte se moguće sunčanice.

PROČITAJTE JOŠ:

JARAC

POSAO: Potrebno vam je vreme za razmišljanje o poslovnoj situaciji u kojoj se nalazite. Okolnosti vam ne idu u prilog. Moguće je da ćete morati da menjate svoju organizaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku pred vama je dan pun trzavica. Za slobodne pripadnike ovog znaka nema većih promena. Potrudite se da date sve od sebe da stvari ispravite.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro danas. Iskoristite povoljan dan i posvetite se ljudima koje volite.

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo obaveza i ponekad vam je teško da se organizujete na pravi način. Potrebna vam je nečija pomoć i ne treba da budete preterano ponosni da je zatražite.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada je pokazala da ima simpatije prema vama. Današnji dan je povoljan za početak neke nove veze. Spremite se za pozitivne preokrete.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Ne biste trebali da očekujete probleme na ovom polju. Posvetite se bavljenju sportom, svaka vrsta fizičke aktivnosti će vam prijati.

Posao, rad, biznis, sreća, flert, seks, partneri,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RIBE

POSAO: Ispred vas je mnogo novih mogućnosti, kao i prilika da birate. Potrudite se da donesete mudru odluku kada je u pitanju izbor nekog novog posla. Puno ponuda je pred vašim vratima.

LJUBAV: Vraća vam se prilika za kontakt sa bivšim partnerom. Rešili ste da pokušate još jednom da sredite stvari između vas. Postoji mogućnost da vam ovaj put bude dosta bolje.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Danas se posvetite sebi i svojim potrebama. Dobar je dan za kraće putovanje ili za neki užitak. Ugodite sebi i potrudite se da održite dobro raspoloženje.

PROČITAJTE JOŠ:

Crna magija, vradžbine

Shutterstock