NASTUPA CRNI MESEC Danas će ova pojava mnogima doneti pozitivne PROMENE! Iskoristite priliku i osvojite velike CILJEVE!

Ovo je na radost svih!

mesec
 Foto: Profimedia

Prvog avgusta ćemo na nebu imati zagrljaj Sunca i Meseca, ovaj astronomski događaj daje nam sliku Mladog Meseca, koji uvek donosi neke nove prilike.

Crni Super Mesec je jednostavno drugi Mladi mesec u mesec dana. Sada, se sigurno pitate kako je to crni Super Mesec, ako je 1. avgust. Pa, taj nebeski događaj ćemo osetiti već danas, 31.jula.

 

Kao i svaki Mladi Mesec ovaj crni Super Mesec će uticati i na plimu, ali i na nas, kroz mnoge vibracije. Ovo bi trebao biti blagoslov za nas, ako postoje određene komplikacije koje vučemo još od julske eklipse. Crni Super Mesec će vam omogućiti da stvari dovedete u balans. Može vam pomoći da započnete projekte na kojima ćete uspešno raditi.

Zapamtite, ovo je možda vreme za nove prilike, mnoga vrata će se otvoriti u ovom periodu. Koristićete neke nove veštine u osvajanju svojih ciljeva.

ODANE DO SRŽI SVOJIM PRIJATELJIMA, FATALNE ZAVODNICE U KREVETU Otkrijte sve o vatrenim ŽENAMA rođenim u znaku Lava!

posao, uspeh, sreća
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogi će verovatno biti emotivno osetljivi, možda ponovno neke rane zabole. U takvim trenucima najbolje bi bilo da sedite strpljivo, opustite dah, i dopustite svemiru da vas dotakne svojom moćnom energijom. Opustite se, jer dolazi vreme kada trebate ubrati plodove svog rada.

KADA SE ZALJUBE, NE PUŠTAJU! Osobe rođene u OVOM znaku uradiće sve za VAS i vašu ljubav!

 

S obzirom da je sada vladavina Lava, normalno je da ćete imati liderske sposobnosti i odgovornost o tome kako živite sopstveni život. Dobro razmislite šta je to što vas čini srećnom osobom, pa se usmerite u tom smeru. Trebali bi ste doneti važne odluke, čak i ako su pogrešne, jer greške su stepenice do uspeha. Vi ste tko ste, i duboko u svom srcu, ti to znaš. Nemojte se prestati boriti za sebe. Prestanite sumnjati u svoj sjaj i svoje iskustvo. I verujte u sve što mislite da je ispravno. Verujte u svoje instinkte, svoju sudbinu i u svoju intuiciju.

FBI POTVRDIO! Ovo su najopasniji horoskopski znakovi, bežite od njih k'o ĐAVO OD KRSTA!

devojka, sreća, žena, moda, ljubav, sumnja, laž
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sada je idealno vreme da poradite na svojim negativnim energijama. Budite lavovski hrabri i odgurnite od sebe svaku sumnju i neodlučnu energiju koju imate u duši i srcu i koja vas koči. Takođe, mnoge stvari trebate gurnuti iz mozga u srce. Kada se sve to akumulira u srcu, tada možete koristiti svoju duševnu energiju i urođenu dobrotu koju imate u sebi. Tada se misli pretvaraju u mudrost, ljubav, istin, prihvaćanja, itd.

 

BURNO REAGUJE I PRAVI GLUPOSTI IZ HIRA! Znak koji je ljubomoran kao pas! Teško vama ako imate posla sa NJIM!

Dakle, zapamtite ovaj Crni Super Mesec treba da iskoristite da sve što radite treba da radite sa punim poverenjem u sebe.

Dan iskoristite za detoks tela i uma. Idite na masažu, budite na vodenom danu i meditirajte.

Joga meditacija proleće leto opuštanje
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi