SREĆNI ZNAK NA RUKAMA Proverite da li imate drugu liniju života na dlanu!

Veruje se da je čovek koji poseduje na svom dlanu paralelnu liniju sa "linijom života" neverovatne sreće. Nevolje i nedaće ga uvek zaobilaze, a sreća ga nikada ne napušta...

Dlan pokazivanje ruka
Foto: Shutterstock

Ako na svom dlanu imate paralelnu liniju sa "linijom života" to je prava retkost.

Takvu liniju zovu "linijom anđela čuvara". To znači da ste među onima koji uživaju posebnu zaštitu svog anđela čuvara i više sile. Zovu je i "linijom Marsa" ili "drugom linijom života".

 

Ljudi koji imaju ovu liniju na dlanu su izuzetno srećni. Oni čudom ostaju živi posle strašnih katastrofa i nesreća, odličnog su zdravlja, ne doživljavaju materijalne poteškoće i lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Ako ste te sreće da imate ovu liniju na svom dlanu, savetuje se zahvalnost bogu, sudbini i svom anđelu čuvaru.

Morate znati šta OVA najpoznatija amajlija privlači u vašu kuću!

AUTOR: Simbol/M.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:50 Mnogi na putovanjima kupuju tursko ili "zlo oko" kao suvenir, a evo šta zapravo ovaj talisman donosi u vaš dom! Foto: Shutterstock, ilustracija Oči su rečitije od usana, one su glas srca i u njima se oslikava naša duša.

Varijante "linije anđela čuvara" na dlanu:

- Paralelno sa linijom života po celoj dužini - ovo je odličan znak! Čovek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom ceo život.

NAJMOĆNIJE AMAJLIJE NA SVETU Simboli koji vas ŠTITE od svih nesreća, a privlače blagostanje u kuću!

 

- Manji deo linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) - nosioca očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.

 

- Na desnoj ruci - pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čoveku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra dela ili teško pretrpljena stradanja.

KADA GUBIMO A KADA DOBIJAMO NOVAC Šta znači kada vas zasvrbi levi ili desni dlan!

- Na levoj ruci - pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čoveku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.

Dlan ruke češanje
 Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi