Globus, kristal
Shutterstock
Globus, kristal

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako ste student, to će vam doneti sreću u vašim studijama i u polaganju ispita. Ako ste novinar ili pisac, to će vam doneti slavu i priznanje. A ako ste biznismen, ovaj globus će vam pomoći da razvijete svoje poslovanje i van granica zemlje u kojoj živite.

PROČITAJTE JOŠ:

Žena, devojka, nebo, želja

Shutterstock

 

Veruje se da postavljanje kristalnog globusa na vaš sto i svakodnevno okretanje kristalne kugle u smeru kazaljke na satu 2-3 puta dnevno poboljšava poslovnu sposobnost i inteligenciju. Ova kugla treba biti smeštena na severoistoku vašeg radnog stola.

Postavljanje feng šui globusa na severozapadu takođe će promovisati književnu sreću i plodonosne poslove u poslu. Globusi su simbol naše planete Zemlje i često se koriste. Oni su amblem komunikacije, interakcije i povezanosti. To je simbol povećanja inteligencije i glatkih, dalekosežnih pobeda. Globusi jačaju mentorsku sreću, pomažući na poboljšanju vašeg samopouzdanja, uspehu i lakoći dobijanja gore navedenog uz pomoć onih ljudi koje se nalaze na ključnim mestima. Kristalni globusi su jake dvostruke prezentacije zemaljske sreće.

Globus, kristal

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Najbolji položaji globusa:

1. Najbolje je da globus postavite u severoistočni (zemaljski) ugao ili deo svog doma. Budući da je kristal materijal nastao iz zemlje, a i globus simbolizuje planetu Zemlju, ovaj položaj će odlično učvrstiti severoistočni ili obrazovni sektor u vašem domu.

2. Stavljanje globusa u severozapadni sektor vašeg doma pomoći će vam da postignete pobedu u vašim poslovnim aktivnostima, kao i da iskoristite vašu književnu sreću. To će vam takođe pomoći da napredujete u svojoj karijeri i upoznajete uticajne ljude u vašoj oblasti poslovanja.

3. Ako ste pisac ili učitelj ili ste u industriji komunikacija, postavite kristalni globus na severoistočni sektor vašeg radnog stola ili kancelarije. Globus je simbol globalnog umrežavanja i tako može biti od velike pomoći onima koji žele da prošire svoj doseg. Spinning globus svakodnevno će inspirisati vašu maštu, radiće na poboljšanju vašeg ugleda i podstaći će vaš uspeh.

Globus, kristal

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

4. Ako ste student, postavite globus u severoistočni ugao vašeg područja istraživanja. To će vam doneti dobru edukativnu sreću, pomoći vam sa ispitima i dalje omogućiti vaše sposobnosti učenja. Pomoći će vam da steknete znanje i povećate svoju književnu sreću. Svakodnevno okrećite kuglu kako biste poboljšali ocene.

Feng šui globusi su odličan poklon za sve one koji žele da unaprede svoje znanje ili uvećaju svoj uspeh na poslu.

Saveti za negu:

Uvek držite vašu kuglu sjajnom i čistom kako biste olakšali jasnoću u komunikaciji i čistoću či energije globusa. Izbegavajte da postavljate kuglu blizu ivica police, stola, ili komode jer takav nesrećan položaj može pozvati shar chi i obojiti vaše misli negativnom energijom i anksioznošću.

PROČITAJTE JOŠ:

Crna mačka

Shutterstock