POMOĆIĆE VAM DA POSTIGNETE POBEDU! Donosi sreću, veliki uspeh i slavu! Ovu feng šui magičnu stvar morate uvek imati na stolu!

Kristalni globus se koristi kao alat u feng šui filozofiiji.

Globus, kristal
Foto: Shutterstock

Ako ste student, to će vam doneti sreću u vašim studijama i u polaganju ispita. Ako ste novinar ili pisac, to će vam doneti slavu i priznanje. A ako ste biznismen, ovaj globus će vam pomoći da razvijete svoje poslovanje i van granica zemlje u kojoj živite.

 

Veruje se da postavljanje kristalnog globusa na vaš sto i svakodnevno okretanje kristalne kugle u smeru kazaljke na satu 2-3 puta dnevno poboljšava poslovnu sposobnost i inteligenciju. Ova kugla treba biti smeštena na severoistoku vašeg radnog stola.

OVO SU PRAVILA! Naučite da gledate u šolju! Ubodite prst, ukoliko vidite ovaj predmet, očekuje vas PAKAO!

Postavljanje feng šui globusa na severozapadu takođe će promovisati književnu sreću i plodonosne poslove u poslu. Globusi su simbol naše planete Zemlje i često se koriste. Oni su amblem komunikacije, interakcije i povezanosti. To je simbol povećanja inteligencije i glatkih, dalekosežnih pobeda. Globusi jačaju mentorsku sreću, pomažući na poboljšanju vašeg samopouzdanja, uspehu i lakoći dobijanja gore navedenog uz pomoć onih ljudi koje se nalaze na ključnim mestima. Kristalni globusi su jake dvostruke prezentacije zemaljske sreće.

Globus, kristal
Foto: Shutterstock

Najbolji položaji globusa:

1. Najbolje je da globus postavite u severoistočni (zemaljski) ugao ili deo svog doma. Budući da je kristal materijal nastao iz zemlje, a i globus simbolizuje planetu Zemlju, ovaj položaj će odlično učvrstiti severoistočni ili obrazovni sektor u vašem domu.

PRIVLAČE NEGATIVNU ENERGIJU! Pet stvari koje ODMAH treba da IZBACITE iz vaše kuće i sve će krenuti na bolje!

2. Stavljanje globusa u severozapadni sektor vašeg doma pomoći će vam da postignete pobedu u vašim poslovnim aktivnostima, kao i da iskoristite vašu književnu sreću. To će vam takođe pomoći da napredujete u svojoj karijeri i upoznajete uticajne ljude u vašoj oblasti poslovanja.

3. Ako ste pisac ili učitelj ili ste u industriji komunikacija, postavite kristalni globus na severoistočni sektor vašeg radnog stola ili kancelarije. Globus je simbol globalnog umrežavanja i tako može biti od velike pomoći onima koji žele da prošire svoj doseg. Spinning globus svakodnevno će inspirisati vašu maštu, radiće na poboljšanju vašeg ugleda i podstaći će vaš uspeh.

Globus, kristal
 Foto: Shutterstock

4. Ako ste student, postavite globus u severoistočni ugao vašeg područja istraživanja. To će vam doneti dobru edukativnu sreću, pomoći vam sa ispitima i dalje omogućiti vaše sposobnosti učenja. Pomoći će vam da steknete znanje i povećate svoju književnu sreću. Svakodnevno okrećite kuglu kako biste poboljšali ocene.

PREDMETIMA PRIVLAČITE LOŠU ENERGIJU Ako imate u kući sat, odmah uradite jednu stvar! Promenite to i sve će krenuti na bolje!

Feng šui globusi su odličan poklon za sve one koji žele da unaprede svoje znanje ili uvećaju svoj uspeh na poslu.

Saveti za negu:

Uvek držite vašu kuglu sjajnom i čistom kako biste olakšali jasnoću u komunikaciji i čistoću či energije globusa. Izbegavajte da postavljate kuglu blizu ivica police, stola, ili komode jer takav nesrećan položaj može pozvati shar chi i obojiti vaše misli negativnom energijom i anksioznošću.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi