Od 8. marta Venera će praviti haous u emotivnom životu svih nas: Ovi znakovi su posebno na udaru promena!

Alo.rs/M.D. | astro 2020-02-27 17:55:22 2020-02-27 17:55:22

Samo što nije

Shutterstock

 

Venera, planate ljubavi uskoro će uploviti u svoje prirodno stanište i znak kojim vlada. I sve bi bilo bajkovito sa spejem Venere u Biku koji donosi romanse kakve se pamte, emocije na vrhuncu, buđenje strasti... No, još od prošle godine u ovom znaku počeo je sednogodišnje gostovanje i razorni Uran.

Ne paničite odmah. Naime, Uran je prevashodno planeta promena, doduše i burnih reakcija, ali i iznenađenja. Tako da će od 8. marta, kada bude u zagrljaju Venere doneti sve, samo ne mir. Ipak, i nemir može niti onaj simpatičan uz leptiriće u stomaku.

 

Bikovima koji su slobodni predstoji veoma interesantan period, sa akcentom na "veoma". Slobodni će iznenada ili potpuno neočekivano upoznati nekoga ko će ih izmestiti iz njihove dobro čuvane zone komfora. 

S druge strane, Škorpije koje su u dugim vezama ili brakovima očekuje veliki test emocija. Dovešće svoju sumnjičavost do vrhunca, a ko traga za nekim saznanjima, do njih i dođe.

 

Lavovi, kao i Vodolije imaće previše iscrpljujućih momenata na emotivnom planu. Odjednom će se zadesiti u nepredviđenim situacijama. Lavove očekuje period malo povećanje nervoze, dok će Vodolije ovo shvatiti kao period izazova koji narušava dosadnu rutinu. Konačno neka dešavanja na pomolu.

Expand player
Pogledajte više