Planete, zodijak, horoskop, astrologija
Shutterstock, ilustracija
Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mars u Raku će da donese drugačije raspoloženje od 23. aprila do 11. juna, a kome će da se stvari okrenu naglavačke? Ko šta treba da promeni? Na koga će najviše da utiče?

Ovan

Ovnovi bi mogli da srede svoj prostor, da konačno izbace sve što im smeta. Imaće manje energije nego inače, ali to ne treba da bude izgovor za pasivnost.

Bik

Bikovi će da budu napeti i nervozni i neće da im bude baš lako da dođu do dogovora sa drugima. Neće to ni da ih uznemiri previše, ali hoće neko otkazivanje dogovora, putovanja ili problemi sa papirima.

Blizanci

Samo je jedna stvar važna - da pazite na finansije. Nije sve idealno, štednja je obavezna, a neka muška osoba može da vas izbaci iz takta.

Rak

Rakovi će imati više energije i volje, ali će ići korak napred, nazad dva. Neće baš da im bude od pomoći što je Mars u njihovom znaku jer mu tu nije mesto. Moguće su frustracije zbog nekih porodičnih problema.

Lav

Lav može da se povuče malo više u sebe i da ne radi nešto ishitreno, nego da razmisli. Najbolje bi bilo da se posveti porodici.

Devica

Devica bi trebalo da izbegava probleme sa prijateljima, ali i da ne preteruje sa mogućim novim poznanstvima tj. da izbegava sve ljude koji mogu da izazovu neku negativnu reakciju. Ukoliko je neko iznervira treba da se skloni.

Vaga

Vaga može da bude napeta zbog posla, ali neka muška osoba može da bude od pomoći. Najbolje bi bilo da ima strpljenja za saradnike.

Škorpija

Škorpija može da ima povećanu potrebu za putovanjima i usavršavanjem, ali u isto vreme treba da odredi svoje prioritete. Ne treba da svaštari.

Strelac

Strelac treba da nauči da štedi, iako mu to baš teško pada. Mora da plati račune na vreme i da bude odgovoran.

Jarac

Jarac treba da izbegava rasprave sa voljenom osobom, kao i neke nove saradnje. To prosto neće da bude produktivno.

Vodolija

Vodolija bi trebalo da razmisli šta je tačno nervira na poslu i kako to može da reši i da li treba nekom da se žali. Ako je sve u redu, onda bi trebalo da se potrudi da ne napravi neku grešku.

Ribe

Ribe će biti posvećene ljubavi, flertu, strastima. Savet je da izbegavaju svaku raspravu oko sitnica, treba da gledaju širu sliku i da budu tolerantnije.