Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nije trenutak za nagle odluke kojima ste skloni. Ovaj put će vam dobro doći malo više analize. Nemojte da reagujete na prvu loptu danas, pustite da se neke stvari slegnu polako.

LJUBAV: Veoma lako pokazujete svoje emocije, voljena osoba smatra da ste možda čak i previše otvoreni. Nađite neku meru i balans. Ni sa čim ne treba preterivati pogotovo ako partner ne voli napadnost.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica u prvom delu dana. Nizak pritisak vam stvara tegobe. Potrudite se da dovoljno odmarate, da pijete dovoljno vode i da redovno jedete. Ne forsirajte se.

BIK

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekom putovanju koje bi moglo da vam obezbedi nove poslovne prilike. Spremni ste da napravite neki manji rizik kako bi došli do novih mogućnosti.

LJUBAV: Voljena osoba ponekad smatra da je zanemarujete ili da joj niste posvećeni u onoj meri u kojoj bi ona to želela. Moguće je da vama smeta to što mislite da je ona prezahtevna.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stopalima i zglobovima. Noge su vam osetljive. Mogu se pojaviti i proširene vene ili tegobe vezane za oticanje nogu. Posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas manja rasprava sa nekom osobom iz poslovnog okruženja ali ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme. Potrudite se da sve rešite diplomatski bez teških reči.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete svoje emocije prema osobi sa kojom ste duže vreme imali samo prijateljski odnos. Možete da očekujete da će ona biti u prvi mah iznenađena vašom ponudom.

ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija bi mogla da vam stvara manje probleme. Osim toga ne biste trebali da očekujete nove tegobe na polju zdravlja. Za sve što vas muči konsultujte stručnjaka.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da razmišljate o nekim većim promenama na polju posla. Potrebno vam je da okrenete novi list i da počnete ispočetka. Ostavili ste karijeru koju ste duže vreme stvarali.

LJUBAV: Želite ono što vaše srce želi i ne možete da idete protiv toga. Samo pratite svoja osećanja bez obzira na sve ostalo što se dešava. Nećete pogrešiti ako se budete vodili emocijama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Leđni mišići su vam jako napeti i osećate dozu bola i ukočenosti. Prijalo bi vam i da počnete da radite neke lagane vežbe za kičmu...

LAV

POSAO: Neočekivana ponuda za posao bi mogla da vam popravi raspoloženje, a svakako i finansijsku situaciju... Bićete pozitivno iznenađeni novim okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom šarmantnom osobom sa kojom veoma lako možete imati neobaveznu vezu. Ni vi niste sada raspoloženi za neku ozbiljniju ljubavnu priču.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojoj jetri koja može da bude osetljiva. Posavetujte se sa lekarom i uradite neophodne pretrage. Smanjite unos gaziranih pića, alkohola, masne hrane...

DEVICA

POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Ako ste planirali važne transakcije, odložite ih malo. Moguće je da ćete iz nekog razloga biti razočarani okolnostima na poslovnom planu.

LJUBAV: Ljubomora bi ozbiljno mogla da naruši odnos između vas i voljene osobe. Potrebno je da menjate neke stvari u svom ponašanju ako želite da vaša veza opstane na duže staze u budućnosti.

ZDRAVLJE: Uznemireni ste i pod stresom. Ne osećate se dobro i podložni ste većim zdravstvenim problemima. Javite se lekaru radi pregleda i konsultacije. Uradite sve pretrage.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Prilično ste pasivni na poslovnom planu danas, pa vas u skladu sa tim i ne očekuju neke veće promene ili dešavanja. Moguće je da vam za sada prija da se malo držite po strani.

LJUBAV: Partner očekuje da menjate neke svoje navike, a velika je šansa da vi na to baš i niste spremni. Očekuje vas period u kojem veoma lako može da dođe do distance između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Očekuje vas pozitivan dan za polje zdravlja. Nećete imati veće tegobe i probleme. Pred vama je prilika da se malo opustite sa dragim ljudima i da popravite svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno vam je da razjasnite neke stvari sa svojim nadređenima kako ne bi ostala ni jedna nedoumica na obe strane. Pred vama je dan u kom dosta toga treba da rešite.

LJUBAV: Postavljate visoke standarde jer znate koliko vredite. Mnogi smatraju da ste na emotivnom planu izbirljivi i zato vam je teško da nađete neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo vrata je naglašen kod vas. Prijala bi vam masaža. Pazite takođe i na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam stvara neke probleme i komplikacije sa zdravljem.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas rešiti da napravite neke drastične poteze na polju posla. Spremni ste da preokrenete sve u svoju korist i imate jako dobar plan i taktiku na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko niste dovoljno naučili iz prethodnih grešaka, sada vam se može ukazati nova prilika da pogrešite- pa i da naučite. Nekada imate utisak da je partner potpuno nejasan.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju jer bi vaša koncentracija danas mogla da bude nešto slabija nego inače. Pazite na sebe. Dovoljno odmarajte i nemojte da se forsirate na bilo kom polju.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da unosite nervozu u vaše poslovno okruženje, što nikako ne biste trebali da radite. Zbog vašeg negativnog stava razne stvari mogu da krenu sasvim pogrešnim tokom.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo poznanstvo i flert sa jednom osobom koja smatra da ste vi njen tip po svim parametrima i želi vezu. Pitanje je da li vi uzvraćate interesovanje prema njoj.

ZDRAVLJE: Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju i da budete odgovorni u svojim navikama. Možete da očekujete da ćete biti skloni manjim problemima na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Oslobađate se nekih problema koje ste imali u prethodnoj fazi i konačno možete malo da odahnete. Sada kada ste rasterećeni ceo svet gledate iz sasvim drugačije perspektive.

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove veze koja nosi pravu ljubav. Ukoliko već imate partnera razmišljate o proširenju porodice. Pred vama je jako lep dan za emotivno polje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Imate puno energije u sebi. Ni jedan zdravstveni problem vas ne muči. Maksimalno iskoristite današnji dan za uživanje i opuštanje, posvetite se sebi.

RIBE

POSAO: Žuri vam se da realizujete sve ono što ste zamislili! Pred vama je povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, unećete neke važne promene u način funkcionisanja.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lepa situacija sa voljenom osobom. Divno se slažete u svemu i odnos vam je sasvim harmoničan. Moguće je da ćete u narednom periodu praviti neke ozbiljnije planove.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da bude osetljiv kod vas danas. Ako ste ranije imali neke tegobe vezane za srce, onda budite pogotovo oprezni sada.